Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Από πού έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργός; Από το Μαξίμου ή σκηνοθέτησαν ότι βρίσκεται στο γραφείο του;

Από πού έκανε το διάγγελμα ο Πρωθυπουργό...

Μια ειλικρινής απάντηση του Μαξίμου είναι απαραίτητη

Από ποια τοποθεσία έκανε το χθεσινό διάγγελμα ο Πρωθυπουργός; Το ερώτημα τίθεται καθώς όπως γράφουν sites και αναρτήσεις στα social media, τεχνικοί της τηλεόρασης εκτιμούν ότι το φόντο στο διάγγελμα Μητσοτάκη δεν ήταν φυσικό αλλά green box. Δηλαδή αλλού γυρίστηκε το video σε πράσινο φόντο και στη συνέχεια έγινε ένθεση της φωτογραφίας του γραφείου του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα «οποιοσδήποτε με εμπειρία σε keying σε green και blue screen βλέπει τη διαφορά ειδικά στο μαλλί αλλά και ότι το βάθος πεδίου για τέτοια απόσταση και φωτισμό στο background είναι απλά αστεία ψεύτικο».

Φυσικά για τις εξελίξεις στην ελληνοτουρκική κρίση με την προκλητικότητα των Τούρκων στην ανατολική Μεσόγειο σημασία έχουν τα λόγια του πρωθυπουργού. Όμως αν ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε διακοπές σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή γεννάται ζήτημα. Κι αν προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες εμφανιζόμενος ότι δήθεν βρίσκεται στο γραφείο του το ζήτημα είναι διπλό. Μια ειλικρινής απάντηση του Μαξίμου είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις