Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η κυβέρνηση απομακρύνει τον Κώστα Μάρκου από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας

Η κυβέρνηση απομακρύνει τον Κώστα Μάρκου...

Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στη Βουλή

Την απόφαση να απομακρύνει τον Αχαιό καθηγητή ιατρικής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου από την θέση που κατέχει στην προεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, έλαβε η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη η απόφαση αυτή ελήφθη μετά το επεισόδιο της Τετάρτης μέσα στη Βουλή στο οποίο πρωταγωνίστησε ο κ. Μάρκου.

Την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα καταθέσει στη Βουλή σχετική τροπολογία με την οποία θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «στο πλαίσιο των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης, σας ενημερώνω ότι με σχετική τροπολογία που θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, θα προχωρήσει άμεσα η αναδιάρθρωση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Η κατάθεση της τροπολογίας τώρα -και όχι τον προσεχή Σεπτέμβριο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί- κρίθηκε απαραίτητη μετά τη χυδαία συμπεριφορά χθες στη Βουλή του κ. Μάρκου, βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και Προέδρου μέχρι σήμερα του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις