Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Gucci: Αποθεώνει τη Τζάκι Κένεντι επαναφέροντας την πιο αγαπημένη της τσάντα από φθινόπωρο

Gucci: Αποθεώνει τη Τζάκι Κένεντι επαναφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα από τα φετίχ της επόμενης σαιζόν στην ένδυση αναμένεται να είναι η Jackie 1961 bag (αν την έχετε από παλιά είστε πολύ τυχερές)

Ένα από τα λεγόμενα iconic accessories του οίκου Gucci, είναι η hobo τσάντα που έγινε διάσημη από τις αξεπέραστες εμφανίσεις της θρυλικής Τζάκι Κένεντι. Το κορυφαίο ιταλικό label τη λάνσαρε για πρώτη φορά το 1961 και η πρώτη κυρία τη φορούσε πολύ – πολύ συχνά, αποπνέοντας μοναδικά όλο το sixties & seventies style που θαυμάζουμε μέχρι σήμερα. Τη δεκαετία του ’90 ο τεξανός super star της μόδας Τom Ford, την ξαναπαρουσίασε σε δικές του εκδοχές ανανεώνοντας το label και σήμερα o νυν creative director Alessandro Michele την «ξαναθυμήθηκε» σε μια καταπληκτική χρωματική παλέτα. Στην τελευταία του «κανονική» επίδειξη τη συνδύασε υπάροχα με τις μακρόστενες σιλουέτες που αγαπούσε ο προκάτοχός του σε αναπάντεχους τόνους για χειμώνα, όπως το ροζ, το λευκό και το τιρκουάζ.

Θα την βρείτε δερμάτινη αλλά και με ύφασμα logo γαρνιρισμένη με δέρμα, στα μεγέθη mini και midi με μέση τιμή 1600 ευρώ. Ενδέχεται όμως να είστε από τις τυχερές που την φόρεσαν τη δεκαετία του ’90 και μπορείτε να την «ξεθάψετε» από την ντουλάπα σας. Ηδη τα σημαντικότερα fashion media τη συγκαταλέγουν στα κυριότερα comeback της νέας σαιζόν. Η Κάια Γκέρμπερ ήδη τη φόρεσε εδώ και μήνες, πριν ακόμα καλοκαιριάσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View