Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Ετα Ετα Χαρδαλιά σεξορουκέτα»- Πήγαμε Ζαχαράτο που πολιόρκησε ανελέητα από σκηνής τον υφυπουργό

«Ετα Ετα Χαρδαλιά σεξορουκέτα»- Πήγαμε Ζ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πατρινός σόουμαν ζήτησε από τη σύζυγό του να τον μοιραστεί με όλες τις άλλες γυναίκες (και μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι του)

Η front row παρουσία του υφυπουργού πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά ήταν βέβαια στο επίκεντρο της προσοχής και του γέλιου στην πρεμιέρα του πατρινού σόουμαν Τάκη Ζαχαράτου  στο ιστορικό  υπαίθριο θέατρο «Αλσος» στο Πεδίον του Αρεως. Ο Τάκης, του έκανε από σκηνής εξομολόγηση της «καψούρας» του με ξεκαρδιστικά λαικά άσματα ως τραγουδίστρια- καρικατούρα Μύριαμ Απλού και ζήτησε από τη σύζυγό του να τον μοιραστεί με τις άλλες γυναίκες καθώς είναι το νέο είδωλο του σεξ μετά το Γκλέτσο, ενώ σε γιγαντοοθόνη τον υποδύθηκε ως υδραυλικό και delivery boy απευθύνοντας τολμηρά λογοπαίγνια στις κυρίες. Με ρεφρέν τύπου «Είσαι πειρασμός», «Ετα Ετα Χαρδαλιά σεξορουκέτα» ο κόσμος τον αποθέωσε. Ο κ. Χαρδαλιάς, μονίμως χαμογελαστός και άνετος, τον επισκέφθηκε στο φινάλε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί και ο καλλιτέχνης τον βρήκε «πολύ καλό και γλυκό».

 

Στην πραγματικά χαρούμενη παράσταση «Ελα μια βόλτα», σε ένα περιβάλλον που παραπέμπει σε θερινό σινεμά με τραπεζάκια, οι ταξιθέτες ήταν ντυμένοι ναυτάκια και το όλο θέαμα θύμιζε άλλοτε πολύχρωμο μιούζικαλ του Δαλιανίδη και άλλοτε λαμπερό βαριετέ. Η εκκίνηση έγινε με ξυλοπόδαρους και ένα retro beach party όπου ο Τάκης τραγούδησε «Ελα στο Αλσος» περιστοιχισμένος από νεαρούς χορευτές και τραγουδιστές με μαγιό. Στο πρώτο μέρος μεταμορφώθηκε σε Βουγιουκλάκη, Βλαχοπούλου, Χρονοπούλου, Σαπουντζάκη, Μαίρη Λίντα, Μαρινέλλα δηλαδή στα πρότυπα που τον καθιέρωσαν με απίθανα φορέματα και περούκες αλλά και «θανατηφόρες» ατάκες. Μετά πέρασε στην πολιτική τραγουδώντας στην εικόνα του Κικίλια «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και σατιρίζοντας επίσης τους Πολάκη, Σταικούρα, Αδωνη Γεωργιάδη.

 

Εμπνευσμένος από την επικαιρότητα εμφανίστηκε για πρώτη φορά «ίδιος» Ερντογάν, Τραμπ, Μελάνια, Μπόρις Τζόνσον, Τσιτσιπάς ενώ απέδειξε περίτρανα τα φωνητικά του προσόντα ερμηνεύοντας συγκινητικά επιτυχίες των Ειμι Γιουάινχαουζ, Ντέιβιντ Μπόουι, Βίκυς Μοσχολιού. Η Αλκηστις Πρίνου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ελλη Στάη, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έλειψαν από τις παρλάτες του.  Επίσης είδαμε φιλμάκι από τις «Αγριες Μέλισσες» με τον ίδιο στους ρόλους της Ελένης και της Μυρσίνης. Μετά το έντονο «φλερτ» στο Χαρδαλιά,  «τάβαλε» με τις αισθητικές επεμβάσεις και τη σκηνική παρουσία της καλλιτεχνικής κοινότητας οπότε Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Βασίλης Καρράς, Σάκης Ρουβάς, Λευτέρης Πανταζής, Αννα Βίσση, Γιώργος Σαμπάνης, Αντζελα Δημητρίου  «ζωντάνεψαν» στη σκηνή αποδεικνύοντας πως είναι πραγματικά ο αρτίστας με τα «χίλια πρόσωπα». Μεγάλή η αναφορά του στην καθημερινότητα του κορωνοιού αλλά και η αγωνία του «να περνάει καλά ο κόσμος» με τα νούμερά του. Στο τέλος «έκλεισε» με μοβ μπαλόνια και το κομμάτι «Θα ζω μόνο για σένα στο βλέμμα σου θα χάνομαι» σε vintage style.

Ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες της πρεμιέρας είδαμε τους Μάριο Φραγκούλη, Γιώργο Περρή, Γιώργο Λιάνη, Θοδωρή Μαραντίνη, Νίκο Φρονιμόπουλο, Δέσποινα Μοιραράκη και αρκετούς δημοσιογράφους πρωινών εκπομπών. Ως τη 1 το πρωί δεχόταν κόσμο στα καμαρίνια για αυτόγραφα, μεταξύ των οποίων και το thebest.gr μέσω του οποίου απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς να τον δουν δούν και να διασκεδάσουν. Αλλωστε, το σόου του είναι μια ένεση αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς στην καρδιά της πρωτεύουσας με το σατιρικό πνεύμα αδίστακτο, «να μη χαρίζει κάστανα». Μην τον χάσετε, είναι στα καλύτερά του!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View