Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στο γάμο των Σπύρου Μπιράτση- Νάνσυς Παντελή με live του Μύρωνα Στρατή

Φλας στο γάμο των Σπύρου Μπιράτση- Νάνσυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μέχρι πρωίας, με super σκηνικό και ζωντανό πρόγραμμα διασκέδασαν οι καλεσμένοι, η όλη διοργάνωση ήταν της Harris the Events

Ως τις 6 το πρωί ξεφάντωσαν οι καλεσμένοι των νεονύμφων Σπύρου Μπιράτση και Νάνσυς Παντελή το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου στο πανοραμικό κτήμα «Ηδύλοφον». Ηταν ένας γάμος πληθωρικός, γεμάτος κέφι και super θεαματικά στοιχεία, ενώ διέθετε guest star το γνωστό τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή και όχι μόνο!

 

Το μυστήριο τελέστηκε στον Αγιο Ελευθέριο με κουμπάρα τη φίλη του ζευγαριού Ειρήνη Στέφου -Καρμακόλια. Ο γαμπρός, ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Φασόλοι», φορούσε σκούρο επίσημο κοστούμι, ενώ η νύφη ένα sur mesure νυφικό, από το ατελιέ «Μέμη» με μπούστο από διαφάνεια και κεντημένη δαντέλα και πλούσια, ρομαντική φούστα. Το ανάλαφρο χτένισμά της σε «κύματα» είχε επιμεληθεί η hair stylist Λέτα Φλώρου. Η όλη διοργάνωση και διακόσμηση του γάμου είχε την σφραγίδα της  εταιρείας Harris the Events, με τον event planner Χάρη Παναγόπουλο να επιμελείται προσωπικά την κάθε λεπτομέρεια.

Το περιβάλλον στη δεξίωση ήταν λαμπερό και γιορτινό, με φωτιζόμενες μπάλες στην πισίνα και γραφικές γιρλάντες – γαιτανάκι με λαμπιόνια από πάνω, ενώ τα τραπέζια στολίζονταν από πλούσιες, υπερυψωμένες ανθοσυνθέσεις. (Ολα τα λουλούδια ήταν Elis Roses ΙΙ). Με τον Πατραικό «πιάτο», αυτό το σμίξιμο country glam και new age  αισθητικής φάνταζε πολύ – πολύ ατμοσφαιρικό.

Τον κόσμο, που έφθασε τα 250 άτομα, υποδέχτηκε το ζευγάρι στον χώρο με την συνοδεία μπάντας σε ήχους swing-jazz. Το γευστικό φαγητό είχε επιμεληθεί το Τalks catering. H γαμήλια τούρτα και τα υπέροχα γλυκά ήταν από το ζαχαροπλαστείο Da Vinci.

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων είχε υπόκρουση «Τα συγκοινωνούντα δοχεία» του Διονύση Σχοινά και αμέσως μετά άπαντες χόρεψαν με dj τον Τάκη Λαινά. Στη συνέχεια το nightlife συνάντησε το λαικό πανηγύρι:

Εγινε live party με  τον γοητευτικό ποπ τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή, τον οποίο διαδέχθηκε στην πίστα ο φίλος του ζευγαριού Γιώργος Βελισσάρης και η Εύα Μπάιλα, με ρεπερτόριο άκρως «ξεσηκωτικό»… Σας έχουμε στιγμιότυπα.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Τσακανίκας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View