Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Saint Laurent: Μετά τον Κιάνου Ρίβς, είδωλό του ο αγέραστος ροκάς Λένι Κράβιτζ

Saint Laurent: Μετά τον Κιάνου Ρίβς, είδ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα ένας sexy celebrity της εποχής του ’90 χρίζεται πρέσβης του γαλλικού οίκου με τη σφραγίδα Anthony Vacarello

Λήψεις σε άσπρο- μαύρο και μια αναλλοίωτη φιγούρα των nineties σε πρώτο πλάνο: Ο 56χρονος νεουορκέζος rock star Λένι Κράβιτζ διαδέχεται τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς ως brand ambassador της ανδρικής σειράς Saint Laurent και ποζάρει για την καμπάνια το προσεχούς χειμώνα, αφόρητα cool, δίχως να κοιτάζει κατάματα το φακό. Στις εικόνες που έκαναν ταχύτατα το γύρο του κόσμου, το dark & sexy Parisian style σμίγει με τη music industry made in USA.

Tις φωτογραφίες αποκάλυψε αρχικά ο creative director του brand, Anthonny Vacarello μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη συνέχεια είδαμε ακόμη μία λήψη να αποκαλύπτεται στην επίσημη σελίδα του γαλλικού οίκου.  Φωτογραφημένος από τον ταλαντούχο φωτογράφο David Sims, ο Kravitz  φοράει ένα μεταξωτό animal print πουκάμισο, πολύ στενό tailored παντελόνι και γυαλιά ηλίου, αλλά και ένα σατέν πουκάμισο μέσα από σακάκι. Τα μαλλιά του «ράστα» και η σωματική του φόρμα απίστευτη. Ποιος μπορεί να πει κοιτάζοντάς τον ότι πλησιάζει τα 60 του χρόνια;

Mάλιστα, η αγαπημένη κόρη του καλλιτέχνη, Ζόε Κράβιιτζ, που επίσης είναι μούσα του ίδιου label, έδειξε πόσο ενθουσιασμένη είναι με τον πατέρα της, γράφοντας σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της καμπάνιας.

Θυμίζουμε πως ο Κράβιτζ είναι πολυβραβευμένος και συγκαταλέγεται στη λίστα «100 Greatest Artists of Hard Rock». Πάντα γοητευτικός και με μοναδικό προσωπικό ύφος, παραμένει γυναικοκατακτητής. Αλλωστε, μετά το χωρισμό του με την ηθοποιό Λίζα Μπονέ, μητέρα της Ζόε, έβγαινε ραντεβού με τις καλλονές Βανέσα Παραντί και Αντριάνα Λίμα. Δηλώνει φανατικός χορτοφάγος ενώ διαθέτει δική του εταιρεία εμπορικού design και υπερπολυτελή studios ηχογράφησης σε Μαιάμι, Νέα Υόρκη, Νέα Ορλεάνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View