Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kylie & Stormi: Το πιο γλυκό εξώφυλλο από i phone μέσω zoom!

Kylie & Stormi: Το πιο γλυκό εξώφυλλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mαμά και κόρη πόζαραν στο κρεβάτι τους για τη Vogue της Τσεχοσλοβακίας και η είδηση έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου

Η 22χρονη καλιφορνέζα Κάιλι Τζένερ, η μικρότερη της reality φαμίλιας Καρντάσιαν- Τζένερ, που από ασχημόπαπο έγινε μεγιστάνας της ομορφιάς αλλά και η πλέον ισχυρή beauty icon, φιγουράρει στο εξώφυλλο της Vogue Τσεχοσλοβακίας, μαζί με την απίστευτα χαριτωμένη κορούλα της Στόρμι, μόλις δυο ετών. Η τρυφερή φωτογράφιση αποκαλύφθηκε στα social media και έκανε διεθνή αίσθηση, όχι μόνο επειδή είναι πολύ γλυκιά αλλά και επειδή μαθεύτηκε ότι είναι προιόν του I phone της Κάιλι, η οποία έπαιρνε κατευθύνσεις από το περιοδικό μέσω zoom.

 Μαμά και κόρη ποζάρουν με τίτλο «Βedtime Story» στην πελώρια, καινούρια βίλα τους στο Λος Αντζελες, που όπως λέγεται κόστισε 36 εκατομμύρια δολάρια. Η Κάιλι που έφθασε τα 181 εκατομμύρια ακόλουθους στο διαδίκτυο ακολούθησε ευλαβικά τις συμβουλές των φωτογράφων Luca και Alessandro Morelliν και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Η μέθοδος αυτή επιλέχθηκε καθώς η φωτογράφιση συνέπεσε με την περίοδο της καραντίνας και βέβαια αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο των επαγγελματικών λήψεων στα media.

Βλέπουμε  κυρίως το ντουέτο να μοιράζεται τρυφερές αγκαλιές στο κρεβάτι με ασορτί βυσσινί κραγιόν. Στο συγκεκριμένο τεύχος  η πασίγνωστη επιχειρηματίας και influencer μιλά για τον κολοσσό ομορφιάς που έχει δημιουργήσεις και εξομολογείται ότι θα αφήσει την κόρη της να πειραματιστεί με το μακιγιάζ όπως και έκανε και αυτή μικρή.  H ίδια δημοσιοποίησε και παρασκηνιακό υλικό από τη φωτογράφιση, το οποίο συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα προς την Stormi: «Αγαπώ το μωρό μου τόσο πολύ που νιώθω ότι θα σκάσω από αγάπη… Μερικές φορές την κοιτάζω και κλαίω γιατί ξέρω ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο μικρή. Ποιος να φανταζόταν ότι κάτι τόσο μικρό θα μπορούσε να κυριεύσει την καρδιά σου. Ο Θεός δεν κάνει κάνει λάθη με εσένα, μικρή Stormi».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View