Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Happy Women's Day από το Filokalia

Happy Women's Day από το Filokalia

Η πρωτοπόρος δερματολόγος Όλγα Λαζάρου παρουσίασε ζωντανά κορυφαίες θεραπείες σώματος και προσώπου

Διήμερο γυναικείας ομορφιάς πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή και Σάββατο το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Δερματολογίας Filokalia.

Στην εκδήλωση “Happy Women's Day”, η πάντα πρωτοπόρος στον χώρο, δερματολόγος Όλγα Λαζάρου, δημιουργός και εμπνευστής του Filokalia, παρουσίασε ζωντανά κορυφαίες θεραπείες σώματος και προσώπου για τη γυναίκα  του σήμερα. 

Intracel, Κρυοσάουνα, Venus Legacy, Carboxy Therapy & Βιοδιέγερση, ήταν οι πρωταγωνιστές της εκπληκτικής αυτής συγκέντρωσης από την κα. Λάζαρου για να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες  της Πάτρας να δουν κ να μάθουν ότι οι μεγάλες προσδοκίες γύρω από τη βελτίωση και την ανάδειξη της εικόνας τους μπορούν πλέον να  εκπληρωθούν, στην ίδια της την πόλη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 σχηματίστηκαν και τις δύο ημέρες της εκδήλωσης ξεχωριστές ομάδες των 15 ατόμων, οι οποίες παρακολούθησαν την επίδειξη των θεραπειών και κέρδισαν ολοκληρωμένα πακέτα των elite θεραπειών του χώρου, καθώς και πολλές άλλες θεραπείες λάμψης και ενυδάτωσης για το καλοκαίρι. Το πιο εντυπωσιακό: μοναδικές εκπτώσεις έως και 50% σε όλα τα πακέτα ομορφιάς στο σώμα και το πρόσωπο.

"Κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο και για μένα είναι χαρά και τιμή να μπορώ να το προσφέρω και να το κάνω εφικτό με κάθε τρόπο", είπε χαρακτηριστικά η κα. Όλγα Λάζαρου, για το όλο concept της εκδήλωσης.

Συνεχίζοντας, η γιατρός ευχαρίστησε εγκάρδια τον κόσμο για την παρουσία τους στον χώρο και υποσχέθηκε περισσότερα δρώμενα στο μέλλον για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους αυτούς που έχουν δηλώσει έντονο το ενδιαφέρον για τη δουλειά της, να κλείσουν μια θέση κοντά της.

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Δερματολογίας Filokalia παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του, με γνώμονα πάντα την υγεία, το σωστό αποτέλεσμα και την ασφάλειά τους.

info

Κορίνθου 210-212, Πάτρα

Τ.: 261 027 5017

www.filokaliabylazarou.gr

www.facebook.com/lazarou.dermatology

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View