Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τον Άγιο Βασίλειο επισκέφτηκε την Κυριακή αντιπροσωπεία του Σπιράλ

Τον Άγιο Βασίλειο επισκέφτηκε την Κυριακ...

Ξεκίνημα συναντήσεων του σπιράλ με τα τοπικά συμβούλια

Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου Πατρέων εγκαινίασε το σπιράλ την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, με μία επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου της δημοτικής ενότητας Ρίου και συνάντηση με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της περιοχής, κ. Βασίλη Σταματόπουλο. Σε προγραμματισμένο ραντεβού που είχε κλειστεί για το πρωί της Κυριακής, μια πολυμελής αντιπροσωπεία της παράταξης βρέθηκε στα τοπικά γραφεία στην πλατεία του Αγίου Βασιλείου, ξεκινώντας την περιοδεία με μία πρώτη ενημέρωση σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους της.

Τα μέλη του σπιράλ άκουσαν τον Πρόεδρο να ιεραρχεί τα τοπικά προβλήματα και να τους ενημερώνει για ενέργειες, διαδικασίες και ευκαιρίες. Τόσο κατά την ενημέρωση όσο και κατά την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν ποικίλα: από τη διάβρωση των ακτών και τους δρόμους που χρήζουν επισκευών, πολεοδομικά και κυκλοφοριακά, ζητήματα ύδρευσης και άρδευσης της περιοχής, ακαθάριστων χωραφιών και εναπόθεσης απορριμμάτων από τους κήπους  στους δρόμους και τους κάδους, μέχρι ζητήματα που αφορούν τα σχολεία του Αγίου Βασιλείου, το Κοιμητήριο, τη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και άλλα.

Κατά την επίσκεψη στον Άγιο Βασίλειο, η αντιπροσωπεία του σπιράλ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί χώρους στο κέντρο της Κοινότητας, όπως η εγκαταλειμμένη παιδική χαρά, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση-συζήτηση με τον κ. Τίτο Γκολφινόπουλο, Πρόεδρο του «Περιβαλλοντικού Συλλόγου Άκμων» της περιοχής, ο οποίος και ενημέρωσε από πλευράς του για ζητήματα που έχουν ευαισθητοποιήσει το σύλλογο τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένες κινήσεις που έχουν γίνει προς την αντιμετώπισή τους. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα ρύπανσης και ηχορύπανσης, οδοποιίας και σημάνσεων, καθαρότητας και καταλληλότητας πόσιμου και θαλασσινού νερού.

Στην επίσκεψη από πλευράς σπιράλ συμμετείχαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πέτρος Ψωμάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θάνος Δούρος, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα και Μαίρη Κάργα και τα μέλη της παράταξης Ματίνα Κούγελου, Θεοχάρης Μασσαράς, Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, Κωνσταντίνος Σακκής και Γιάννα Τράντζα, ενεργοί πολίτες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή, είτε γιατί εκεί κατοικούν, παραθερίζουν ή δραστηριοποιούνται είτε γιατί θέλησαν να ενημερωθούν αρμοδίως για τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες και τις προοπτικές του τόπου.

Αντίστοιχες επισκέψεις και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα από το σπιράλ, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις