Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάμε Σπέτσες: Ο πολυβραβευμένος γάλλος σεφ Olivier Campanha στο εμβληματικό ξενοδοχείο Posidonion

Πάμε Σπέτσες: Ο πολυβραβευμένος γάλλος σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Υπόσχεται μια farm-to-table εμπειρία στο πιο αρχοντικό μπαλκόνι του νησιού φάτσα θάλασσα

Στις 17 Ιουνίου ξανανοίγει τις αριστοκρατικές του πόρτες με τη vintage σαγήνη, το φημισμένο  «Posidonion Grand Hotel» στις Σπέτσες,  ανακοινώνοντας πως θα συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Γάλλο σεφ Olivier Campanha. Ο περιζήτητος  expert των ιδιαίτερων γεύσεων και των «Χρυσών Σκούφων» θα επιδείξει όλη την εστιατορική του εμπειρία και μαεστρία στα πρωτότυπα, σπονδυλωτά πιάτα – έργα τέχνης, συνδέοντας το όνομά του με τα μενού των εστιατορίων «Library Brasserie» και «Βostani», αλλά και το μενού της παραλίας Paradise Beach στην Αγία Μαρίνα. 

 Θυμίζουμε πως ο γνωστός σεφ που καθιερώθηκε αρχικά σε Παρίσι και Λονδίνο, ενώ μετά έκανε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του -καθώς ερωτεύτηκε ελληνίδα- δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Κολωνάκι (Food and Wine) και μετά προχώρησε σε συνεργασίες με εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Μύκονο και Γλυφάδα. Μαγειρεύει με βάση τη γαλλική κουζίνα και τα φρέσκα ελληνικά υλικά. Δεν αποκλείεται τις νέες του δημιουργίες να απολαύσουν πολλοί πατρινοί καθώς λόγω της επιχειρηματικής απόβασης συμπολιτών μας στις Σπέτσες, όλο και περισσότεροι ταξιδεύουν εκεί.

 

Ταυτόχρονα πάντως, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Posidonion γνωστοποίησε και τη συνεργασία του με τον επιφανή εκπρόσωπο της αθηναικής  fine drinking σκηνής Θάνο Προυναρού και την ομάδα του «Baba Au Rum». Ολοι μαζί ετοιμάζουν τη λίστα των signature cocktails και των spirits του ατμοσφαιρικού «Palms Bar», «κουβαλώντας» βέβαια τη φήμη του στεκιού που εδραιώνει κάθε χρόνο τη θέση του ανάμεσα στα «The World’s 50 Best Bars».

  Όπως μάθαμε οι αφίξεις των παραπάνω ειδημόνων, συνδυάζονται φέτος με tailor made προτάσεις διαμονής, ειδικά σχεδιασμένες γύρω από τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του καθενός φιλοξενούμενου ξεχωριστά. Από ιδιωτική μεταφορά με θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι της Κόστας και in-room services όπως private dining, θεραπείες spa & wellness και συνεδρίες γυμναστικής, μέχρι wine tasting, μαθήματα μαγειρικής στο βιολογικό κτήμα του «Βostani», βιωματικά σεμινάρια, ιππασία, ποδηλασία, πεζοπορία αλλά και εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού και σε κοντινούς προορισμούς με σκάφος .Νέος γενικός διευθυντής είναι ο Αλέξανδρος Παπανικολάου,  με σπουδές στο Institute of Hotel Management and Tourism στην Ελβετία και 25ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών (Hilton, Village Roadshow, Audiovisual S.A.)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View