Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Top summer choice: H star της όπερας Ανίτα Ρατσβελισβίλι στη Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας

Top summer choice: H star της όπερας Ανί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Γεωργιανή μεσόφωνος θα δώσει ρεσιτάλ στον υπαίθριο αρχαιολογικό χώρο με τη σφραγίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Aν αρέσκεστε στις stars του μελοδράματος σας έχουμε είδηση: H περιζήτητη διεθνώς γεωργιανή μέτζο- σοπράνο Ανίτα Ρατσβελισβίλι, την οποία ο διάσημος μαέστρος Ρικάρντο Μούτι έχει χαρακτηρίσει «αναμφίβολα την καλύτερη ερμηνεύτρια του Βέρντι στον πλανήτη» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ξένη ντίβα στο φετινό, «φτωχό» πολιτιστικά καλοκαίρι στην Αθήνα. Ενταγμένη στο πρόγραμμα «Ολη η Ελλάδα – Ενας Πολιτισμός» που τοποθετείται σε αρχαιολογικούς χώρους ανά την επικράτεια, θα εμφανιστεί στις 18 Ιουλίου στη Ρωμαική Αγορά. Στα 36 της χρόνια έχει να «θυμάται» εμφανίσεις στην Royal Opera του Λονδίνου και στη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης αλλά και στην Paris Opera. Το περιοδικό Opera News έχει υμνήσει τη «δραματική της παρουσία με τα σκοτεινά μάτια και τις μαύρες μπούκλες», οι New York Times την βρήκαν «συναρπαστική» και ο Τύπος στην πατρίδα της την έχει αποκαλέσει «την καλύτερη Κάρμεν που έγινε ποτέ» ενώ είναι η πιο νεαρή τραγουδίστρια όπερας που έχει «ανοίξει» σαιζόν στην Σκάλα του Μιλάνου.

Το ρεσιτάλ της στην Αθήνα διαδέχεται την εμφάνισή της ως «Κάρμεν» τον Ιούλιο του 2018 στο Ηρώδειο. To πρόγραμμα περιλαμβάνει δημοφιλείς άριες από όπερες των Βέρντι, Τσιλέα, Γκουνό, Σαιν-Σανς, Κερουμπίνι και Μάγερμπερ. (Μουσική διεύθυνση  Λουκάς Καρυτινός, συμμετέχει η ορχήστρα της Λυρικής). Η παραγωγή είναι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ισχύει το εισιτήριο εισόδου σε αρχαιολογικά  αξιοθέατα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View