Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ζeus + Dione, summer 2020: Με τη μεσολογγίτισσα διεθνή καλλονή Ροζάνα Γεωργίου η καμπάνια, δείτε φωτο

Ζeus + Dione, summer 2020: Με τη μεσολογ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κολεξιόν των Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Δήμητρας Κολοτούρα έχει τίτλο Helios, ο διάκοσμος των ρούχων βασίζεται στην κρητική παράδοση

Μια ελληνίδα με διεθνή καριέρα, επέλεξαν οι συνδημιουργοί του label Zeus + Dione Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Δήμητρα Κολοτούρα ως κεντρικό πρόσωπο της νέας τους κολεξιόν «Ηelios» για το φετινό καλοκαίρι. Η Ροζάνα Γεωργίου- ή Ros Georgiou για τους κύκλους της μόδας στο εξωτερικό- ποζάρει με ρούχα, αξεσουάρ και μαγιό σε ηλιόλουστο φόντο με έμπνευση το θεό ήλιο, του οποίου το άγγιγμα κάνει τα πάντα να ακτινοβολούν. «Κυριαρχεί στους ουρανούς ακόμα και με συννεφιά και επιβάλλεται σε όλο το ηλιακό σύστημα», διαβάζουμε στην παρουσίαση της σχετικής καμπάνιας. Οι τόνοι του ιβουάρ, του χρυσού αλλά και το λευκό, το μπεζ, το κίτρινο, το μπλε, το φούξια και το θερμό πορτοκαλί είναι εδώ. Λινό, μετάξι, κεντήματα βασισμένα στις λαικές παραδόσεις της Κρήτης «κυλούν» στο σώμα. Σανδάλια αρχαιοελληνικής αισθητικής, ψάθινες και δερμάτινες τσάντες συμπλήρώνουν τα outfits. Tα μαγιώ είναι ολόσωμα με ιδιαίτερα κοψίματα και ανοίγματα.

Θυμίζουμε ότι η Ροζάνα με την ψιλόλιγνη φιγούρα και το ανδρόγυνο στυλ έχει «ακουστεί» τελευταία ως η διάδοχος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Greece Next Top Model. Είναι μοντέλο που διαπρέπει στις μεγάλες fashion weeks και πρόσφατα η αμερικάνικη Vogue συμπεριέλαβε στις καλύτερες της γενιάς της πλάι στην Κάια Γκέρμπερ. Γεννήθηκε πριν 25 χρόνια στην Αθήνα από μεσολογγίτη πατέρα και ολλανδέζα μητέρα. Μέσα σε μια δεκαετία, έχει λάβει μέρος σε επιδείξεις της παγκόσμιας αφρόκρεμας της μόδας και φωτογραφηθεί στα διασημότερα περιοδικά. Μοιάζει με αερικό και μεταμορφώνεται μοναδικά. Όπως μάθαμε, όταν δεν ποζάρει ή αλωνίζει τις πασαρέλες σπουδάζει στο δεύτερο έτος στην αθηναική σχολή κινηματογράφου Σταυράκου με καθηγητή το "δικό μας" Παναγιώτη Φαφούτη.

 Ως τωρινή μούσα των Zeus + Dione εκπροσωπεί τη διεθνή παρουσία της ελληνικής μόδας μέσα από το γνωστό brand, που απέδειξε πως η γυναικεία επιχειρηματικότητα έχει έντονη παρουσία και  στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View