Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Θωμόπουλος Jewellery: Υπέροχα κοσμήματα που σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά

Θωμόπουλος Jewellery: Υπέροχα κοσμήματα ...

Το design, η ποιότητα και οι χαμηλές τιμές ολοένα διευρύνουν το κοινό της Τέτης Θωμοπούλου

Μας «μαγνήτισαν» οι σειρές του κοσμηματοπωλείου Θωμόπουλος στο κέντρο της εμπορικής Πάτρας (Κορίνθου 230 και Ερμού). Μια ματιά και μόνο στη βιτρίνα, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως όλα είναι διαλεγμένα με εξαιρετικό γούστο και σύμφωνα με το διεθνές design. Το γνωστό κατάστημα που βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στο ίδιο σημείο, διευθύνει με ενθουσιασμό και αφοσίωση η Τέτη Θωμοπούλου συνεχίζοντας την εκλεκτική παράδοση της οικογένειάς της στο καλαίσθητο και ποιοτικό κόσμημα. Εδώ θα βρείτε αποκλειστικά χρυσά κοσμήματα- καθώς η επιχείρηση ουδέποτε δεν υπέκυψε στα επιχρυσωμένα ασημένια- ενώ προσφέρεται και μεγάλη γκάμα άδετων διαμαντιών, ώστε ο πελάτης να μπορεί να προσαρμόσει το πετράδι της επιλογής του στο δαχτυλίδι που επιθυμεί.

Η Τέτη Θωμοπούλου εξηγεί πως η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητά της, ενώ η ίδια είναι η μοναδική στην Πάτρα, πιστοποιημένη γεμολόγος από το GIA, το κορυφαίο γεμολογικό ινστιτούτο στον κόσμο. Επιπλέον, οι τιμές στο Θωμόπουλος Jewellery διατηρούνται χαμηλές παρά την άνοδο του χρυσού.

Τι θα σας προτείναμε να διαλέξετε; Υπέροχα, λαμπερά μονόπετρα σε μεγάλη ποικιλία, βέρες και σταυρούς σε μοντέρνες φόρμες από τα πιο σημαντικά ελληνικά εργαστήρια, διάφορες εντυπωσιακές αλυσίδες  σύμφωνα με το δημοφιλέστατο trend της καδένας, «μαγικές» ριβιέρες rainbow και πάρα πολλά δαχτυλίδια σε νεοκλασικές ρομαντικές φόρμες αλλά και μίνιμαλ. Ακόμα κι αν έχετε το δικό σας σχέδιο στο μυαλό σας, εδώ μπορείτε να το δημιουργήσετε!

 

*facebook : Θωμοπουλος jewellery

*instagram : thomopoulos _jewellery

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View