Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βεντέτα στα Ανώγεια: Το χρονικό του διπλού φονικού- Πως έγιναν όλα

Βεντέτα στα Ανώγεια: Το χρονικό του διπλ...

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος δράστης του δεύτερου φόνου

Παραδόθηκε νωρίς το μεσημέρι ο 30χρονος γιος του άτυχου Λευτέρη Καλομοίρη, στην μαρτυρία του οποίου στηρίζονται οι αστυνομικοί για την πλήρη διαλέυκανση της υπόθεσης του διπλού φονικού το βράδυ του Σαββάτου. Ο φερόμενος ως δράστης παρέδωσε στις αρχές και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 30χρονο συγχωριανό και γείτονα του.

Ο 30χρονος, που αναμένεται να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, πρόκειται το πρωί της Δευτέρας (4/5) να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ όπως εκτιμάται θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες εμφανίζεται σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, επαναλαμβάνοντας συχνά κατά την προανακριτική διαδικασία την φράση «γιατί αυτό το κακό να τύχει σε μένα και το σπίτι μου».

Όλα ξεκίνησαν από μία λογομαχία ανάμεσα στον Γιώργο Ξυλούρη (30 ετών) και το γιο του Λευτέρη Καλομοίρη (63 ετών), οι οποίοι είναι και γείτονες. Η λογομαχία, ξεκίνησε με αφορμή μια θέση πάρκινγκ! Οι δύο νέοι άνδρες, πιάστηκαν στα χέρια. Προς στιγμήν, ο καυγάς έληξε αλλά μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε στο σημείο οπλισμένος.

Ο Λευτέρης Καλομοίρης μπήκε στη μέση για να προστατέψει το γιο του και οι σφαίρες του Γιώργου Ξυλούρη τον βρήκαν στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Ο γιος του Καλομοίρη στη συνέχεια σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. Ο Ξυλούρης μετά από λίγο έπεσε επίσης νεκρός με 7 τραύματα στο στήθος. Ο νεαρός Καλομοίρης αρχικά διέφυγε από το σημείο, πυροδοτώντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο Γιώργος Ξυλούρης, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα, την ίδια ημέρα είχε βαφτίσει το παιδί του!

Κάποια στιγμή σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και το ενημέρωσε πως πρόκειται να παραδοθεί, ενώ είχε ήδη έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του.

Τελικά παραδόθηκε με τη συνοδεία δικηγόρων λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Τραυματίας είναι ένας 30χρονος από τα Ανώγεια ο οποίος ευρισκόμενος στο σημείο προσπάθησε να χωρίσει τους δύο νεαρούς που καβγάδιζαν με αποτέλεσμα να ..φάει μια αδέσποτη σφαίρα. Φέρει μονάχα ελαφρύ τραύμα στο πόδι και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις