Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βεντέτα στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο καταζητούμενος- Όλα τα στοιχεία

Βεντέτα στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο καταζη...

Θεωρείται "κλειδί" για την υπόθεση

Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από χθες οι άνδρες της αστυνομίας. Ο γιος του άτυχου 63χρονου από την πρώτη στιγμή που τράπηκε σε φυγή μετά το διπλό φονικό ήθελε να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του και αποφάσισαν τις λεπτομέρειες της παράδοσής του. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου και παραδόθηκε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost, παρέδωσε στους άνδρες της αστυνομίας και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι Ανωγείων όπου έπεσαν νεκροί ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης. «Κλειδί» για την διαλεύκανση της υπόθεσης φέρεται να αποτελεί ο γιος του 63χρονου ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στο διπλό φονικό και ο οποίος καταζητείται από τις τοπικές αρχές.

Ωστόσο, οι λόγοι του καυγά φαίνεται να μην έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια σύμφωνα με μαρτυρίες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρώτο σενάριο είναι οι κτηματικές διαφορές που είναι γνωστό στην περιοχή πως είχαν οι δύο οικογένειες, ενώ το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο καυγάς έγινε εξαιτίας ενός… πάρκινγκ!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ξυλούρης – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες – πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη γεγονός που ξεκίνησε η λογομαχία.

Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις καθώς βγήκαν τα όπλα ανάμεσα στους δύο νεαρούς άνδρες. Ο Λευτέρης Καλομοίρης – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – όταν είδε τα όπλα μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφαίρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο γιος του απάντησε στα πυρά, «αδειάζοντας» το όπλο του στον Γιώργο Ξυλούρη που έπεσε νεκρός.

Πηγή:cretapost

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις