Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βεντέτα στην Κρήτη: Πως έγινε το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Βεντέτα στην Κρήτη: Πως έγινε το διπλό φ...

Το αρχικό σενάριο για επεισόδιο μεταξύ των θυμάτων καταρρίφθηκε

Την άκρη του νήματος για την χθεσινοβραδινή αιματοχυσία στα Ανώγεια που είχε ως αποτέλεσμα δύο άνδρες, ο Γιώργος Ξυλούρης και ο Λευτέρης Καλομοίρης να πέσουν νεκροί το βράδυ του Σαββάτου αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τελικά ξεκίνησαν, μετά τις 10 το βράδυ στο Περαχώρι Ανωγείων, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του 30χρονου θύματος με τον γιο του 63χρονου επίσης νεκρού- που είναι γνωστός από τις  διακρίσεις που έχει στην πυγμαχία .

Οι ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 30χρονος πατέρας δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ με την παρέμβαση τρίτων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, ωστόσο το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί.

Ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε οπλισμένος από το σπίτι του και εκεί φαίνεται πως ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, θέλοντας να αποτρέψει το κακό μπήκε στη μέση για να μην γίνει μακελειό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως φαίνεται πως έγινε το κακό. Ο Καλομοίρης έπεσε νεκρός με μια σφαίρα.

Στη συνέχεια της συμπλοκής πέφτει νεκρός ο Ξυλούρης που δέχτηκε 6 ή κατά άλλες πληροφορίες 8 σφαίρες (στο στήθος και κάτω από τη μασχάλη κυρίως), ενώ υπήρξε και τραυματισμός (κάτω στο πόδι) άλλου 30χρονου που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει!

Ο γιος του 63χρονου θύματος αναζητείται ενώ θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα αιματηρά γεγονότα, το μέγεθος της εμπλοκής του κλπ.

Πάντως αυτό που εξετάζουν οι αρχές με προσοχή είναι πως έγινε το συμβάν, αφού τα όπλα σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχουν εντοπιστεί! Αξίζει να αναφερθεί οτι σήμερα θα γίνει και νέα αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας.

Η σορός του Ξυλούρη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ,ενώ του Καλομοίρη  στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σήμερα θα γίνει η νεκροψία- νεκροτομή .

Σημειώνεται οτι από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας  υπό τον φόβο των επεισοδίων μετά το διπλό φονικό, οι οποίες παραμένουν στο σημεί

Ο Μανώλης Καλομοίρης

Ο Μανώλης Καλομοίρης

Ο Γιώργος Ξυλούρης

Ο Γιώργος Ξυλούρης

Ο Λευτέρης Καλομοίρης

Ο Λευτέρης Καλομοίρης

Πηγή: cretalive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις