Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βεντέτα στα Κρήτη: Δυο νεκροί κι ένας τραυματίας στα Ανώγεια

Βεντέτα στα Κρήτη: Δυο νεκροί κι ένας τρ...

Το βράδυ του Σαββάτου

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της βεντέτας στα Ανώγεια, στο Ρέθυμνο σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη 62 ετών, και στη συνέχεια ο Μανώλης Καλομοίρης, γιός του Λευτέρη σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και διέφυγε

Τα όπλα βγήκαν απόψε λίγο μετά τις 22.00, στην τοποθεσία Περαχώρι στα Ανώγεια, με αποτέλεσμα, να τραυματισθούν θανάσιμα οι δύο άνδρες οι οποίοι διαπληκτίστηκαν για κτηματικές διαφορές -και συγκεκριμένα ένα χωράφι-, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν και γείτονες.

Ακόμη ένας 30χρονος στην προσπάθεια του να χωρίσει τους δύο άνδρες τραυματίστηκε ελαφριά στο πόδι, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία, του ενός στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και του άλλου στο Ρέθυμνο, για να μην συναντιούνται οι συγγενείς και συνεχίσουν τη βεντέτα. Επιπλέον, φυγαδεύτηκαν οι οικογένειες και των δύο θυμάτων.

Ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, ήταν γνωστός μαντιναδολόγος.

Ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τον γιο του, Γιώργο Καλομοίρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις