Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αγορά που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μέσω internet, το Πάσχα

Η αγορά που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μέσω...

Τι είπε η ίδια

Ξεκουράστηκε για μία εβδομάδα, γέμισε τις μπαταρίες της και το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα επέστρεψε στο πόστο της. Η Ελένη Μενεγάκη, φανερά ευδιάθετη και ανανεωμένη, αφού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της στο σπίτι τους στα Μελίσσια, έπιασε πάλι δουλειά και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Στην έναρξη της εκπομπής της, λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές με χαμόγελο και αποκάλυψε τι έκανε τις μέρες αυτές που ήταν σε άδεια, ενώ στη συνέχει αποκάλυψε την μία και μοναδική αγορά που έκανε μέσω Internet εν μέσω των πασχαλινών διακοπών της.

«Στο κομμάτι των συνταγών έχω δώσει ρεσιτάλ, πραγματικά. Το μόνο πράγμα που αγόρασα από το internet είναι δύο τηγάνια. Για να εξελιχθώ λίγο παραπάνω, γιατί δεν μου φτάνουν…» , είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν εξήγησε: «Τα τηγάνια με τα χρόνια τα πολλά και την χρήση χαλάνε. Αντικατάσταση έκανα. Λες «θα πάρω το καινούριο για να μην μου αρπάζει το κρέας από κάτω την ώρα που το ψήνω. Θέλω να είναι τέλειο…» .

Μάλιστα, με χιούμορ ανέφερε: «Τα αγόρασα και περιμένω να έρθουν. Σε 1,5 μήνα μου γράψανε. Θέλει λίγο χρόνο. Μου στέλνουν κάθε δύο μέρες μηνύματα. Προχθές ξεκίνησε η αποστολή της παραγγελίας μου…» .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight