Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Wonder Woman αναπολεί: «Ηταν μια φορά κι έναν καιρό στη μόδα…»

Η Wonder Woman αναπολεί: «Ηταν μια φορά ...

Εκθαμβωτική η Γκαλ Γκαντό στην αμερικάνικη Vogue με «ανεπίκαιρη» υψηλή ραπτική

Η 34χρονη ισραηλινή ηθοποιός  Γκαλ Γκαντό, καθιερωμένη σε φιλμ δράσης και φαντασίας, ξαναφοράει  στο εκράν τη  στολή της Wonder Woman, μετά από μια τριετία και φωτογραφίζεται με απίθανες τουαλέτες στην αμερικάνικη Vogue του Μαίου. (Η πρεμιέρα της ταινίας  της έχει μετατεθεί για τα μέσα Αυγούστου).

 

 

Όταν βέβαια έγιναν η συνέντευξη και οι λήψεις, η πανδημία δεν είχε δείξει τα δόντια της. Ετσι, δεδομένων των ημερών φαντάζει υπέρλαμπρη,  ντυμένη με  εξωπραγματική  couture. Ο τίτλος του εξωφύλλου όμως  υπενθυμίζει την πραγματικότητα «Ηταν μια φορα κι έναν καιρό στη μόδα…»

 

 

 

«Οι   συνθήκες είναι  τρομακτικές,  προσπαθούμε  όλοι να περάσουμε ποιοτικό, οικογενειακό  χρόνο   στο   σπίτι. Βιώνουμε  βέβαια πρωτοφανείς, σουρεαλιστικές  στιγμές. Ωστόσο  έχω την ελπίδα πως θα το ξεπεράσουμε και θα το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό» λέει η ίδια.

 Το περιοδικό παρουσιάζει την Γκαντό σαν μια πολύ cool προσωπικότητα, καθώς όσοι την πλησιάζουν στο Λος Αντζελες διαπιστώνουν μια συμπεριφορά που δεν παραπέμπει καθόλου σε σταρ του σινεμά. Παντρεμένη με επενδυτή του real estate είναι μητέρα δυο κοριτσιών και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

 Μεγάλωσε στο Τελ Αβίβ, χρίστηκε Μις Ισραήλ, επέλεξε στρατιωτική  εκπαίδευση και εργάστηκε σαν μοντέλο, πριν δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Χόλιγουντ.  Την απόρριψη  σε ταινία Τζέιμς Μποντ ευτυχώς διαδέχθηκε η συμμετοχή της στο Fast & Furious  για να ακολουθήσει η μεταμόρφωσή της σε Wonder Woman που έφερε στα ταμεία πάνω από 800 εκατομμύρια εισπράξεις διεθνώς.

 

Στο νέο τεύχος της Vogue φοράει στο εξώφυλλο ασημένια δημιουργία Louis Vuitton και στις εσωτερικές σελίδες περίτεχνες τουαλέτες Valentino, Iris Van Herpen, Tom Ford, Dior. Θαυμάστε την μπροστά στο φακό της Annie Leibovitz και ξεχαστείτε από τα δυσάρεστα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View