Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Kυριακή 29/3 το πολυαναμενόμενο tv concert με Eλτον Τζον, Μπίλι Αιλις κ.α. ενάντια στον Covid-19

Kυριακή 29/3 το πολυαναμενόμενο tv conce...

Συστρατεύονται διάσημοι καλλιτέχνες υπέρ των οργανώσεων «Feeding America» και «First Responders Children’s Foundation».

Μίας ώρας διάρκεια θα έχει η τηλεοπτική συναυλία στήριξης των πληγέντων και των οργανώσεων που μάχονται ενάντια στη νόσο COVID-19, με τη συμμετοχή μεγάλων και κοσμαγάπητων ονομάτων από το παγκόσμιο πεντάγραμμο.
Το tv concert που θα παρουσιάσει ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Elton John  θα μεταδοθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Oπως ανακοινώθηκε θα λάβουν μέρος  ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Billie Eilish, η Alicia Keys, ο Billie Joe Armstrong, η Mariah Carey, ο Tim McGraw και οι Backstreet Boys.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά από το σαλόνι του σπιτιού τους, κινηματογραφημένοι είτε με τα κινητά τους, είτε με τη χρήση καμερών και άλλου διαθέσιμου εξοπλισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία όλων.

Κύριος σκοπός του φιλανθρωπικού αυτού γεγονότος, με τίτλο «Fox Presents the iHeart Living Room Concert for America», είναι, όχι μόνο η ανύψωση του ηθικού, εν μέσω της κρίσης της πανδημίας του Κορονοϊού, αλλά και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση δύο από τους πολυάριθμους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται να σταματήσουν την εξάπλωση του Κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες, την οργάνωση «Feeding America» και «First Responders Children’s Foundation". Παράλληλα, Η εκδήλωση αποτελεί έναν φόρο τιμής για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και τους διασώστες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη νόσο. Η ιδιόμορφη αυτή τηλεοπτική συναυλία θα μεταδοθεί, επίσης, από την πλατφόρμα iHeart Media Radio.  Αναμένονται και άλλα ονόματα συμμετεχόντων  όσο πλησιάζει το event.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View