Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Για τους λάτρεις του ροζέ κρασιού, ο απόλυτος προορισμός της Άνοιξης είναι η «Παρουσίαση»

Για τους λάτρεις του ροζέ κρασιού, ο από...

Εξαιρετικές συλλογές με έκπτωση 25%! Επισκεφθείτε το ομώνυμο κατάστημα της Αγίου Νικολάου

Αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην αγορά της Πάτρας, σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, τη διακόσμηση και το δώρο. Και μπορεί να ισχύει το γνωστό Μάρτης-γδάρτης… αλλά στο κατάστημα «Παρουσίαση» οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η άνοιξη γιορτάζεται όπως πρέπει.  Η άνοιξη, πέρα από όλα τα ευχάριστα και ξέγνοιαστα με τα οποία είναι συνδεδεμένη, αποτελεί πάντα και μία καλή ευκαιρία για έξυπνες αγορές που δίνουν άλλο αέρα στο σπίτι μας και στη διάθεσή μας!

Πέρα από τις προσφορές σε αναρίθμητα αξεσουάρ και συνοδευτικά του κρασιού, και στα διάσημα πασχαλιάτικά της που τον επόμενο μήνα θα είναι must, είναι κοινό μυστικό ότι η «Παρουσίαση» αποτελεί all time classic προορισμό για: μοναδκής ποιότητας ανοξείδωτα μαχαιροπίρουνα, σκεύη μαγειρικής που τα ζηλεύουν και οι επαγγελματίες της κουζίνας, έξυπνα gadgets που επιβάλλουν τη χρησιμότητά τους, διαλεγμένα διακοσμητικά που κάνουν τον χώρο μας ιδανικό «για φωτογράφιση», top ιδέες, αρωματικά κεριά στα οποία «εθίζεσαι» ευχάριστα, είδη με βραβεία design, αλλά και ατελέιωτα πρακτικά δώρα... και η λίστα δεν έχει τελειωμό…

Οι πιο διάσημοι οίκοι παγκοσμίως, σε παράταξη μπροστά μας στο κατάστημα «Παρουσίαση»: WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, KitchenAid και δεκάδες άλλοι, μας έβαλαν ιδέες!

Οργανωθείτε:

Κίνηση 1η: Βάλτε την «Παρουσίαση» στη βόλτα σας ή… κάντε μια βόλτα ειδικά για την Παρουσίαση. Υπάρχει λόγος. Έτσι, για μια ματιά… Για να δείτε πρώτοι και από κοντά όλα τα νέα και ξεχωριστά είδη για το σπίτι… Για να ανακαλύψετε πραγματικές ευκαιρίες… Για να διαλέξετε  δώρα για αγαπημένους, ακόμη και άνευ λόγου.

Κίνηση 2η: Μπείτε στο www.parousiasi.gr και ανακαλύψτε τον ψηφιακό της κόσμο. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την "Παρουσίαση" στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της για καινούργιες συλλογές και προσφορές.

Κίνηση 3η: Αφήστε τους ανθρώπους της «Παρουσίασης» να σας  ενημερώσουν, να σας δείξουν ό,τι καλύτερο για εσάς & να σας «φροντίσουν» όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν!

Info

Αγ. Νικολάου 63, Πάτρα

Τ.: 2610 279232

www.parousiasi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View