Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η δερματολόγος - συνώνυμο της ομορφιάς, Όλγα Λαζάρου, μας συστήνει τη φωτοδυναμική θεραπεία

Η δερματολόγος - συνώνυμο της ομορφιάς, ...

Νέο φως στην εμπειρία της αντιγήρανσης, σπεύστε στο Filokalia για νεανική και λαμπερή όψη άμεσα!

Πάντα πρωτοπόρα στις επάλξεις των εξελίξεων της ομορφιάς, η συμπολίτισσα δερματολόγος και beauty expert Ολγα Λαζάρου έχει να μας μιλήσει για έναν ακόμα νεωτερισμό της επιστήμης, που συντελεί καθοριστικά και ταχύτατα στην νεανικότητα και φωτεινότητα του προσώπου. Εσείς ξέρετε τη φωτοδυναμική μέθοδο θεραπείας; 

"Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό όπλο στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας που εξελίχθηκε μέσα από μακροχρόνια ιατρική έρευνα. Είναι από μόνη της ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία χωρίς καμία απολύτως αντένδειξη.

Στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Δερματολογίας «Filokalia» εφαρμόζουμε την πλέον εξελιγμένη φωτοδυναμική θεραπεία συνδυάζοντας τα σχεδόν μαγικά 633 νανόμετρα φωτός με την τεχνολογία των γλυκοσφαιριδίων με υαλουρονικό οξύ για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η μέθοδος είναι εύκολη για την/τον ενδιαφερόμενο και μπορεί να γίνει ακόμη και σε ένα διάλειμμα από την εργασία μας. Μετά από ένα καλό καθαρισμό της επιδερμίδας απλώνουμε για λίγα λεπτά το μείγμα υαλουρονικού με ala. Τα επιδερμιδικά κύτταρα διεγείρονται, παράγεται οξυγόνο και προετοιμάζονται να δεχτούν την ευεργετική επίδραση του φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος. Η θεραπεία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, οξυγονώνει και ενυδατώνει, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται και η παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το άτομο επιστρέφει στις υποχρεώσεις του αμέσως μετά.

Σε λίγες ημέρες αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα που ολοκληρώνονται ένα μήνα μετά. Η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και λαμπερή χωρίς πόρους και λιπαρότητα. Οι λεπτές ρυτίδες φωτογήρανσης στο πρόσωπο και το ντεκολτέ βελτιώνονται σημαντικά. Επίσης αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωση του δέρματος και το πρόσωπο ακτινοβολεί.

Μπορούμε αν χρειάζεται να επαναλάβουμε μια η δυο φορές την θεραπεία. Το αποτέλεσμα συντηρείται με την χρήση ειδικών κρεμών στο σπίτι".

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Δερματολογίας «Filokalia» της Δερματολόγου Όλγας Λαζάρου, προσφέρει -με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας- 25% έκπτωση σε ένα πακέτο 3 θεραπειών και μια ακόμη επιπλέον θεραπεία δώρο σε μια αγαπημένη σας γυναίκα που θα φέρετε μαζί σας όταν έλθετε στον χώρο.

Info :

Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Δερματολογίας «Filokalia»

Κορίνθου 210-212, Πάτρα

Τ: 2610.275017

Email: [email protected]

Facebook: Olga Lazarou - Dermatologist

Instagram: lazarouolga

www.filokaliabylazarou.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View