Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Κένταλ Τζένερ neon green diva στο νυχτερινό Λονδίνο

BeautySpy: Η Κένταλ Τζένερ neon green di...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια εκτυφλωτική εμφάνιση έκανε η περιζήτητη καλιφορνέζα super model με το τέλειο σώμα

Αδύνατον να μην κοιτάξει κανείς την καλιφορνέζα super model Κένταλ Τζένερ στο νυχτερινό Λονδίνο: Ηταν σαν… πυγολαμπίδα με εκτυφλωτικό γκλίτερ σύνολο σε φλούο πράσινο χρώμα στο Sony after party μετά την απονομή των καθιερωμένων μουσικών βραβείων Brit Awards. Συγκεκριμένα, η 24χρονη μελαχρινή καλλονή ανέδειξε την άψογη σιλουέτα της με τοπ και παντελόνι Shimmer by Saks Potts σε συνδυασμό με τσάντα By Far και διάφανα γοβάκια slingback με κρύσταλλα Αmina Muaddi.

Η τάση του neon και γενικότερα των θεαματικών χρωματικών τόνων θα επικρατήσει και το φετινό καλοκαίρι ως μεγάλο trend οπότε τολμήστε την για να τραβήξετε αυτόματα την προσοχή όπου κι αν πάτε.

Θυμίζουμε πως η Κένταλ έχει ονομαστεί από το Forbes το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο εκτοπίζοντας από το «θρόνο» της τη Ζιζέλ και μεσουρανώντας την τελευταία εξαετία σε εβδομάδες μόδας, καμπάνιες και εξώφυλλα. Μούσα των Estee Lauder, Chanel, Victorias Secret και μέλος της reality οικογένειας Καρντάσιαν, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα πρότυπα ομορφιάς των ημερών μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View