Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 20/2 το "Sonic η Ταινία" & στις Πατρινές αίθουσες

Από 20/2 το "Sonic η Ταινία" &...

Το περασμένο Σάββατο 15/2 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα

Το ολοκαίνουριο φιλμ «Sonic η Ταινία» που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ κάνοντας εισπράξεις κοντά στα 70 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο 4ήμερο (14-17/2/2020) έρχεται από την Πέμπτη 20/2 στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα στα Odeon veso Mare.

Με την ευκαιρία της εξόδου του φιλμ, διοργανώθηκε πρεμιέρα στο Odeon Escape, στην Αθήνα το πρωί του περασμένου Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2020 και μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης που φέτος παίζει και στο επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς και οι ηθοποιοί Ντένης Μακρής και Τζωρτζίνα Λιώση, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως έδωσαν τις φωνές τους, στους ήρωες της ταινίας, στην μεταγλωττισμένη κόπια. Το κοινό έδειξε ενθουσιασμένο από την καλογυρισμένη ταινία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα Sonic, ενώ η αίθουσα γέμισε με μικρούς και μεγάλους.

Το «Sonic η Ταινία» σηματοδοτεί και την δυναμική κινηματογραφική επιστροφή του Τζιμ Κάρει σε μία μεγάλου βεληνεκούς, εμπορική ταινία.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Sonic και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

Φωτογράφος της εκδήλωσης της πρεμιέρας ήταν ο Χρήστος Δημακέας από το Studio Panoulis. Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Odeon.

*Το «Sonic η Ταινία» κυκλοφορεί στις αίθουσες σε διανομή της εταιρείας Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture