Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το φιλμ "Winona" του Αλέξανδρου Βούλγαρη

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το φιλμ &quo...

Το φιλμ του γιου του Παντελή Βούλγαρη προσέλκυσε στο 4ήμερο της πρεμιέρας του σε 2 μόλις αίθουσες, κοντά 2.000 θεατές

H “Winona”, η νέα ταινία του σκηνοθέτη και μουσικού Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) που βγήκε την περασμένη Πέμπτη 6/2 σε 2 μόνο αίθουσες σε διανομή της Weird Wave, κατάφερε να κάνει τη διαφορά προσελκύοντας κοντά 1800 θεατές (για την ακρίβεια 1.782) σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr.

Η συγκεκριμένη πιο art ελληνική ταινία που πήρε καλές κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό, συνεχίζει το ταξίδι της για δεύτερη εβδομάδα, από την Πέμπτη 13/2/2020. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Weird Wave, μετά από μια εβδομάδα sold out προβολών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η «Winona» συνεχίζει το ταξίδι της με προορισμό τον κινηματογράφο «Ανδόρα» με τρεις καθημερινές προβολές από τις 13/2!

Προβολές επίσης θα γίνουν στους κινηματογράφους Ααβόρα και Ολύμπιον, Παύλος Ζάννας και Σταύρος Τορνές στη Θεσσαλονίκη.

Μοιάζει µε µία απλή εκδρομή σε µία όµορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άµµο, κολυµπούν, φαντασιώνονται και απολαµβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Η µέρα κυλάει µε ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σηµεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σκουπίζουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η µέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετήσουν την παραλία τους. Υποβλητικά μυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η «Winona» µας αποκαλύπτεται, διατηρώντας το συγκλονιστικό της μυστικό, μέχρι τέλους.

Το φιλμ επαινέθηκε και για το καστ των ηθοποιών του που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Σοφία Κόκκαλη, την Ηρώ Μπέζου και τη Δάφνη Πατακιά. Όπως έγραψε το flix.gr, στην πέμπτη του ταινία, ο The Boy – Αλέξανδρος Βούλγαρης μοιράζει στα ίσα την αγάπη του για το σινεμά, τα κορίτσια και το σκοτάδι που κρύβει ο εκτυφλωτικός ήλιος της εφηβείας με ένα τρυφερό «μιούζικαλ» που τραγουδούν τέσσερις από τις πιο σπουδαίες πρωταγωνίστριες της γενιάς τους.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Ενδεχομένως μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε το φιλμ και εδώ στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture