Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των Όσκαρ -BINTEO

Αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των Ό...

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Spirit

Ένας τρομαχτικός κλόουν ή οι γερασμένοι μαφιόζοι; Η νοσταλγία για την Τίνσελταουν ή τα λασπωμένα χαρακώματα του Ά Παγκοσμίου Πολέμου;

Το Χόλιγουντ θα μοιράσει απόψε τις υψηλότερες διακρίσεις του, στην τελετή για την απονομή των βραβείων Όσκαρ όπου ενδέχεται να καταγραφούν κάποιες ιστορικές «πρωτιές» αλλά και να υπάρξει ένα πόντιουμ μόνο λευκών νικητών – ενδεχόμενο που έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση (#OscarsSoWhite) γύρω από τις ελάχιστες υποψηφιότητες Αφροαμερικανών καλλιτεχνών.

Ο Μπραντ Πιτ, ο Έλτον Τζον, η Σαρλίζ Θέρον, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Μάρτιν Σκορτσέζε είναι κάποιοι από τους κορυφαίους υποψηφίους, μαζί με το σχεδόν άγνωστο καστ της νοτιοκορεάτικης ταινίας «Παράσιτα», η οποία θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση απόψε.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο βραβείο της καλύτερης ταινίας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τρεις ταινίες θα δώσουν τη μάχη: η ανεξάρτητη, κοινωνική σάτιρα «Παράσιτα», το «1917» του Σαμ Μέντες (Universal Pictures) και το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο (Sony Pictures).

Οι νικητές επιλέγονται από τα 8.000 μέλη της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Για δεύτερη χρονιά φέτος, το σόου δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή.

ΔΕΙΤΕ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture