Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη «φάκα» οι δράστες που λήστευαν φαρμακεία στη Ναύπακτο

Στη «φάκα» οι δράστες που λήστευαν φαρμα...

Συνελήφθησαν από την αστυνομία

Συνελήφθησαν οι δράστες που διέπρατταν ληστείες σε φαρμακεία στη Ναύπακτο. Οι δράστες είχαν διαπράξει, τον τελευταίο μήνα, με την απειλή βίας και μαχαιριού, δύο ληστείες σε φαρμακεία

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 42 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού προχθές το βράδυ, μετέβησαν σε φαρμακείο στη Ναύπακτο, όπου ο ένας δράστης εισήλθε στο κατάστημα, φορώντας κράνος μηχανής και με την απειλή μαχαιριού και βίας στον ιδιοκτήτη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια διέφυγε με μοτοσικλέτα.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ενεργώντας μεθοδικές έρευνες και αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, τους οποίους εντόπισαν, χθες (7-2-2020) το μεσημέρι και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δυο δράστες την 16/01/2020, στην Λυγιά Ναυπάκτου, είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο, ακόμα μια ληστεία σε φαρμακείο, κατά την οποία είχαν αφαιρέσει 300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε το δίκυκλο που οδηγούσαν ως μέσο μεταφοράς για την τέλεση των αξιόποινων πράξεών τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις