Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Βραδιές γέλιου και μασκαράτας: Ξεκίνησε «Η γάτα του Λάγκερφελντ» από το Κομιτάτο στο Επίκεντρο

Βραδιές γέλιου και μασκαράτας: Ξεκίνησε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια ακόμα καρναβαλική σάτιρα από το δημοφιλή θίασο, σκηνοθετεί η Νεφεντίνα Μοσχόβου

Μια ολόκληρη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί να παιχθεί το πολυαναμενόμενο σατιρικό θέαμα «Η γάτα του Λάγκερφελντ» στο θέατρο Επίκεντρο της Αγίου Διονυσίου. Η έναρξη έγινε την Τρίτη το βράδυ σε χαρούμενο κλίμα και είναι απαραίτητο να προνοήσετε για εισιτήρια και θέσεις.

Η παράσταση «Η Γάτα του Λάγκερφελντ» ανεβαίνει με την υπογραφή του συγγραφέα Σκιλ Ο Λόις (Κωνσταντίνου Μάγνη) και σκηνοθεσία της Νεφεντίνας Μοσχόβου. Θα λάβουν μέρος οι γνώριμοι πρωταγωνιστές του Κομιτάτου σε απολαυστικές μεταμορφώσεις. Μια ιστορία γεμάτη φτώχεια και το μυστήριο του άδειου κάδου αποκαλύπτουν ένα οικογενειακό δράμα με άξεστους χαρακτήρες. Θα παιχθεί συγκεκριμένα επτά βράδια 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10/2 (Από Τρίτη ως Δευτέρα στις 9.30 μ.μ. και την Κυριακή στις 8 μ.μ.)

Παίζουν οι συμπολίτες καρναβαλιστές: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Δημοσθένης Καραμπέτσος, Γεωργία Τσούλου, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, Αγγελική Βρή, Βίκη Πολυμεροπούλου, Κωνσταντίνος Μάγνης, Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, Αναστασία Γεωργαντοπούλου, Ολγα Σταυρουλοπούλου, Νίκος Αποστολόπουλος, Τάκης Κωνσταντινόπουλος, Θανάσης Βλάχος, Αλεξία Μάγνη, Ντάνα Πολυμεροπούλου. Χάρης Πανούτσος, Μαρία Αγουρίδη, Γιάννης Λιλής, Ντένης Χρυσανθόπουλος, Τζούλια Ροδοπούλου, Κωνστατίνος Βρης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View