Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

All white & minimal: Ετοιμη η οικογενειακή έπαυλη της Κιμ Καρντάσιαν, δείτε φωτο

All white & minimal: Ετοιμη η οικογε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πελώριο, φουτουριστικό σπίτι είναι κεντρικό θέμα και εξώφυλλο στο περιοδικό AD του Μαρτίου

«Μinimalist masterpiece» και «απίστευτο concept home» αποκαλεί την πελώρια έπαυλη των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ το γνωστό περιοδικό αρχιτεκτονικής και διακόσμησης AD με μεγάλο αφιέρωμα, εξώφυλλο και συνεντεύξεις στο τεύχος του Μαρτίου. Το διάσημο ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τους ζουν πλέον στο «σπίτι των ονείρων τους» στην περιοχή Hidden Hills του Λος Αντζελες, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια εργασιών και διαρκών αλλαγών. Μιλάμε βέβαια για ένα κτιριακό συγκρότημα- υπερπαραγωγή αρχικής αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων που μαζί με την εξωτερική διαμόρφωση υπολογίζεται πως αξίζει 50 εκατομμύρια. Η μετακίνηση της πελώριας πισίνας και ο γενικότερος επανασχεδιασμός οφείλεται στη συνεργασία των οικοδεσποτών με το βέλγο designer Axel Vervoordt . Κιμ και Κάνιε μιλούν για ένα όραμα που πρωτίστως προσφέρει περιβάλλον φιλικό στα παιδιά. "Οτι κάνουμε είναι τελικά ή χώρος παιχνιδιού ή εικαστική εγκατάσταση" σχολιάζουν.

Αντικρίζοντας τις εικόνες πάντως ατενίζεις «αχανείς» χώρους, κατάλευκους και με απόλυτα φουτουριστική, αφαιρετική αισθητική. Γήινες πινελιές σε μπεζ και γκρι τόνους αποτελούν τη μόνη «παραφωνία» στο ολοκληρωτικό άσπρο, ενώ ροζ μονοχρωμία ανακαλύπτουμε στο δωμάτιο της μεγαλύτερης κόρης Νορθ.

Play rooms, home theater, dressing rooms χώροι μουσικής και γυμναστικής και βέβαια κήποι για ατέλειωτο παιχνίδι και πατίνια διαφοροποιούν βέβαια το σπίτι από άλλες βίλες της περιοχής. Η Κιμ ήθελε κάτι μοντέρνο αλλά νεανικό και όχι σοβαροφανές. «Το θεωρώ τέλειο το σπίτι μας και αγαπώ πολύ την απλότητα στο σχεδιασμό του αλλά ο Κάνιε το λέει απλά …πρακτικό» αναφέρει η πασίγνωστη reality- queen.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View