Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Όλγα Λαζάρου: "Μεγαλώνουμε αλλά δεν γερνάμε"!

Όλγα Λαζάρου: "Μεγαλώνουμε αλλά δεν...

Filokalia - Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Δερματολογίας

Από τις επιφανέστερες και πιο περιζήτητες εκπροσώπους της ιατρικής αισθητικής στην Πάτρα, η δερματολόγος Ολγα Λαζάρου μας ομορφαίνει σχεδόν δυόμισι δεκαετίες, έχοντας υπάρξει πρωτοπόρος στο χώρο της και παρακολουθώντας ευλαβικά και συστηματικά όλες τις εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα. Η νεανικότητα, η φρεσκάδα και η λάμψη του προσώπου αλλά και η θεαματική βελτίωση κάθε σωματικής ατέλειας είναι οι ειδικότητές της. Έχει πιστή πελατεία- γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας- αφού η επιστημονική της κατάρτιση και τα πιο εκλεκτά, επώνυμα μηχανήματα διάσημων και καινοτόμων αισθητικών μεθόδων συνιστούν τη «σημαία» της. Υπέρμαχος της φυσικής εικόνας, αποτρέπει άπαντες από το άγχος της τέλειας εμφάνισης, καθώς η ίδια και το team της είναι υπέρ της ήπιας και ακίνδυνης παρεμβατικής στρατηγικής ενάντια στο πέρασμα του χρόνου. Πάντα άμεση, φιλική και ευγενική, έχει την απάντηση (και τη θεραπεία) για κάθε σημείο του προσώπου και του σώματος που μας ανησυχεί και μας ενοχλεί πάνω μας. Το σύνθημά της; «Μεγαλώνουμε αλλά δεν γερνάμε!» Θα την βρείτε στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Δερματολογίας Filokalia, το καινούριο της κέντρο αισθητικής δερματολογίας και αντιγήρανσης στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Κορίνθου.

«Όπως μας είπε: «Με κεντρικό μήνυμα το «μεγαλώνουμε αλλά δε γερνάμε» και με τη φιλοσοφία πως η ομορφιά είναι δύναμη, δημιουργήθηκε το Filokalia για όσους αγαπούν το ωραίο που δεν έχει ηλικία. To Filokalia δεν είναι άλλο ένα κέντρο κοσμητικής ιατρικής, είναι ένας επιστημονικός πλην ανθρώπινος και ζεστός χώρος για όλους. Εδώ εφαρμόζουμε τα πλέον εξελιγμένα πρωτόκολλα και προσφέρουμε εξατομικευμένες θεραπείες, εξετάζοντας την κάθε επιθυμία μέσα από το τι είναι ιατρικά εφικτό και αισθητικά ρεαλιστικό. Αγκαλιάζουμε τη κάθε περίπτωση ολιστικά δίνοντας με την επιστημονική μας ομάδα λύσεις και καθοδήγηση σε ό, τι μας απασχολεί σχετικά με την εικόνα μας και κατ’ επέκταση την ψυχή μας!»

Οποιος επισκεφθεί τους χώρους της Όλγας Λαζάρου θα ανακαλύψει πως κάθε φορά μια νέα πρόταση τον περιμένει! Κλείστε ραντεβού για να επιλέξετε την κατάλληλη αντιμετώπιση της δική σας ανάγκης ή πάρτε μια γεύση όλων των τελευταίων μεθόδων της τεχνολογίας από τον ομώνυμο ιστότοπο.

FILOKALIA

ΚΈΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉΣ + ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΊΑΣ

Κορίνθου 210 - 212, Πάτρα

τ: 2610 275 017 • olgalazarou.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View