Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χαριτίνη Πετροπούλου: Εφαρμόζει την σύγχρονη αισθητική ιατρική προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις

Χαριτίνη Πετροπούλου: Εφαρμόζει την σύγχ...

Από το 2006 διατηρεί σύγχρονο δερματολογικό κέντρο στην καρδιά της Πάτρας και το 2018 ίδρυσε δεύτερο ιατρείο στο Ρίον

Μια διαπρεπής δερματολόγος –αφροδισιολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένη στο Νοσ. Α. Συγγρός, με μετεκπαίδευση στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία St. Thomas' και Guy's Hospital του Λονδίνου και πλούσιο βιογραφικό σε διδασκαλία, σεμινάρια και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας, είναι η Χαριτίνη Πετροπούλου. Από το 2006 διατηρεί το δικό της σύγχρονο δερματολογικόκέντρο στην καρδιά της Πάτρας και από το 2018 ίδρυσε δεύτεροιατρείο στο Ρίον. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, της Παιδιατρικής Δερματολογίας, του Μελανώματος, της Δερματοχειρουργικής, της ΕυρωπαϊκήςΕταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας και της Sergio Noviello Academy Ιταλίας.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου, ποιοτικού και αξιόπιστου ιατρείου αποτέλεσε για εκείνη και τους συνεργάτες της κοινό στόχο. Όπως εξήγησε στο Βest: «Προσφέρουμε με συνέπεια και σεβασμό, ανώδυνες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στον επισκέπτη μας, με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο και φιλικό για όλους.

Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος, οι ανάγκες και οι επιθυμίες του, παράλληλα με τις δικές μας συμβουλές. Σκοπός μας η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς και η χρήση εγκεκριμένων - πιστοποιημένων υλικών. Απαραίτητα δεδομένα για μας είναι η αισθητική και η καθαριότητα του χώρου, η ποιότητα των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση, η εξειδίκευση και η καινοτομία, η αξιοπιστία και πάνω απ´ όλα ο σεβασμός στον Άνθρωπο». Γιατί και σύμφωνα με τον Ιπποκράτη: «Είναι αδύνατον να ξέρει την Ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος.» Κατά τη δερματολόγο η σύγχρονη αισθητική ιατρική προτείνει εξατομικευμένες λύσεις και προσφέρει μια πιο ολιστική προσέγγιση, εγκαταλείποντας τα εκκεντρικά πρότυπα και λαμβάνοντας υπόψη το προφίλ του καθενός.

Γνωρίζουμε πως οι μηχανισμοί γήρανσης είναι πολλοί και δεν αρκεί μια εφαρμογή botox για να χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ιδανικό είναι ένα μελετημένο από ειδικό δερματολόγο, μακροπρόθεσμο πρόγραμμα θεραπείας με εξειδικευμένες εφαρμογές υλικών, συσκευών και καλλυντικών που θα αναστρέφουν την πορεία της γήρανσης. Μερικές από τις νεότερες θεραπείες ομορφιάς είναι:

1. Το Liquid Facelift που έχει γίνει πολύ δημοφιλές διότι προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και κάνει recountoring αναπληρώνοντας τον όγκο από μέσα. Τα ενέσιμα fillers που χρησιμοποιούνται είναι κατά κύριο λόγο το υαλουρονικό οξύ και ο υδροξυαπατίτης. Το δεύτερο υλικό που συνδυάζεται είναι η βουτολινική τοξίνη (botox ή dysport).

2. Το Fractional Plasma (Fractional Laser με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP) που προσφέρει ολική ανανέωση του προσώπου.

3. Η νέα κατηγορία υλικών, τα Skin Boosters που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καθώς οι προτάσεις και τα υλικά είναι πάρα πολλά, θα πρέπει ο ειδικός δερματολόγος να προτείνει τις κατάλληλες μεθόδους και τους συνδυασμούς θεραπειών που έχει ανάγκη ο καθένας μας.

DERMAESTHETICS
Ιατρείο Πάτρας: Αράτου 12 & Μαιζώνος, τ: 2610 220 839
Ιατρείο Ρίου: Π.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 11, τ: 2610 994 960

dermaesthetics.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View