Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Τζένιφερ Λόπεζ με vintage style τουαλέτα Richard Quinn στο Palm Springs

BeautySpy: Η Τζένιφερ Λόπεζ με vintage s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ανοιξε» υποδειγματικά την περίοδο των κινηματογραφικών βραβείων, με στόχο να διακριθεί και στις πολυαναμενόμενες Χρυσές Σφαίρες

«Eπική» αποκάλεσαν τα αμερικάνικα media την είσοδο της αγέραστης Τζένιφερ Λόπεζ στο Palm Springs International Film Festival Awards Gala. Η 50χρονη λατίνα super star καθήλωσε στο κόκκινο χαλί με στράπλες τουαλέτα Richard Quinn σε vintage style, άνθινη, ρομαντική και με μεγάλη «ουρά». Η εντυπωσιακή floral gown που συνδυάστηκε με ρετρό κότσο και ροζ αξεσουάρ, αποδείχθηκε μάλιστα γούρικη για τη ντίβα καθώς απέσπασε το βραβείο Spotlight για την ερμηνεία της στην ταινία Hustlers για το ρόλο μιας sexy striper.

Στο πλευρό της J Lo,ήταν  ο πάντα υποστηρικτικός αρραβωνιαστικός της και βετεράνος αθλητής Αλεξ Ροντρίγκεζ. O διεθνής Τύπος εγκωμίασε το φόρεμα ως το κορυφαίο «red carpet look» του νέου έτους και παραλλήλισαν την επιλογή της με αντίστοιχη της Lady Gaga που είχε πέρυσι μια μεγάλη χρονιά επιτυχιών. Η Λόπεζ εύχεται άλλωστε να διακριθεί και στις Χρυσές Σφαίρες που πλησιάζουν ως ο σημαντικότερος προάγγελος των Οσκαρ.

Να πούμε ακόμα πως το φόρεμα μας θύμισε πολύ τις κολεξιόν του αγαπημένου Ελληνα σχεδιαστή Vasilis Zoulias, ο οποίος εκπροσωπεί με συνέπεια το αρχοντικό ρετρό. Πρόκειται για ρούχα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View