Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μost trending celebrity styler: Η νεολαία «παραμιλάει» για τη 18χρονη Billie Eilish

Μost trending celebrity styler: Η νεολαί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποιά Μέγκαν Μαρκλ; H Αμερική έχει βρει το είδωλό της στο ντύσιμο και τη μουσική, με τα oversized ρούχα και τα luxury logos να σμίγουν με τους μακάβριους ήχους

Φαινόμενο του Instagram και του Tik Tok μέσα από το παντοδύναμο διαδίκτυο, η 18χρονη αμερικανίδα Billie Eilish είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς αναδείχθηκε most trending celebrity styler μέσα από τη Google ενώ κάθε της δημόσια εμφάνιση γίνεται αυτόματα παγκόσμια είδηση. Ο νεαρόκοσμος της Αμερικής αλλά και οι έφηβοι και τινέιτζερς όλης της υφηλίου έχουν βρει στο πρόσωπο της μικρής καλιφορνέζας το νέο τους είδωλο. Αινιγματική, αλλόκοτη και σκυθρωπή, η Billie θεωρείται καλλιτεχνικά διάδοχος των Nirvana. Χάρη μάλιστα στο εκκεντρικό της ντύσιμο, έχει κερδίσει μια απίστευτη αναγνωρισιμότητα αφού δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη διασημότητα.

 Φλούο χρώματα, τεράστιες φόρμες ρούχων που «κουκουλώνουν» εντελώς τη σιλουέτα, (αδυναμία της τα πελώρια τι- σερτς και τα φουσκωτά μπουφάν) τρανταχτά σήματα πολυπόθητων labels όπως Louis Vuitton, Gucci, Chanel, MCM κ.α. πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα της. Ο κόσμος των γκράφιτι και αξεσουάρ όπως οι μάσκες, είναι το στοιχείο της. Βάφει και ξαναβάφει τα μαλλιά της αλλιώς, σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων και εμπνέει πολλές εταιρείες που αποτυπώνουν το πρόσωπό της σε μπλουζάκια τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View