Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου γιόρτασε τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου γιόρτασ...

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με καλεσμένο τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο

Την Κυριακή 15/12/2019 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Ναυπάκτου «Γιάννης Βλαχογιάννης» εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης του σχολείου. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από βιβλιοαφηγήσεις του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, όπου οι μαθητές της Α΄ τάξης υποδυόμενοι τα καλικαντζαράκια συνόδευσαν τον γνωστό συγγραφέα με χορό και τραγούδι. Επίσης οι μαθητές της Γ’ τάξης όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου,  διασκεύασαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων σε κάλαντα της Βιβλιοθήκης όπου τραγουδήθηκαν από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης, οι οποίοι με ποικίλα δρώμενα και τραγούδια χριστουγεννιάτικα, ελληνικά και ξενόγλωσσα, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση.

Η γιορτή της Σχολικής Βιβλιοθήκης περιελάμβανε και Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια που υλοποιήθηκαν από εκπαιδευτικούς του σχολείου ενώ το ζαχαροπλαστείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΝ γλύκανε τους παρευρισκόμενους.

Η δημιουργία της Βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία των ΕΛΠΑ ΑΕ και απευθύνονται θερμές ευχαριστίες ιδιαιτέρως τον κ. Τσοτσορό Ευστάθιο, τέως πρόεδρο της εταιρείας αυτής, που ανταποκρίθηκε με ευαισθησία στο αίτημα για τη δημιουργία ενός υπέροχου χώρου όπου οι λέξεις ταξιδεύουν και μαγεύουν τις καρδιές των παιδιών μέσα από τις σελίδες των λογοτεχνικών βιβλίων.

Το 2ο Δημοτικό Ναυπάκτου ευχαριστεί επίσης θερμά το βιβλιοπωλείο Adagio που στήριξε εμπράκτως τον εμπλουτισμό της Σχολικής Βιβλιοθήκης, το ζαχαροπλαστείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΝ που υλοποίησε χριστουγεννιάτικο εργαστήριο, το ΔΙΕΚ Μαγειρικής και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την προσφορά του μπουφέ καθώς και τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ για την προσφορά των προσκλήσεων και των αφισών της εκδήλωσης. Τέλος θερμές ευχαριστίες και στον συγγραφέα κ. Ηλιόπουλο Βαγγέλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και μέσα από την αστείρευτη ενέργεια των αφηγήσεων των βιβλίων του ένιωσαν όλοι μικροί και μεγάλοι το αληθινό νόημα των γιορτών.

*Η Διευθύντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου «Γιάννης Βλαχογιάννης» απευθύνουν σε όλους ολόθερμες ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

Οι φωτ. εστάλησαν από το σχολείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture