Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος μου ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ραχοκοκαλιά της Αριστεράς

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος μου ο ΣΥΡΙΖΑ να γ...

Συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη

ντιεξουσιαστική» αποκάλεσε την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. «Ήρθε φορτσάτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άρχισε να δίνει. Πού βρήκε τα λεφτά να το κάνει και γιατί δεν το κάνατε εσείς;», ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Την τσέπη σας την έχετε δει; Ωραία είναι, τα ακούς όλα αυτά, αλλά στο τέλος γίνεται ταμείο με την τσέπη του καθενός. Πέρυσι τέτοιο καιρό εσείς εδώ ασκούσατε κριτική -και καλά κάνατε- γιατί είστε η μόνη εκπομπή της τηλεόρασης που σταθερά και διαχρονικά είστε αντιεξουσιαστική. Είστε οι αντιεξουσιαστές των Μέσων Ενημέρωσης. Πολύ με εκνευρίζατε όταν ήμουν πρωθυπουργός και ορθά κάνατε. Αλλά φαντάζομαι τώρα συνεχίζετε να εκνευρίζετε άλλους», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Φυσικά, ο Γιώργος Παπαδάκης ανταπάντησε: «Εύχομαι αυτή την περίοδο να εκνευρίζω τον κ. Μητσοτάκη». 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στα Ελληνοτουρκικά επεσήμανε «Φοβάμαι την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας για θερμό επεισόδιο».

«Στόχος μου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ραχοκοκαλιά της κεντροαριστεράς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας μιλώντας για την πολιτική που ακολουθεί σε εσωκομματικό επίπεδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις