Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων από την Ενωμένη Ρωμηοσύνη στην Πάτρα

Χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων από...

Το σαββατοκύριακο 21 και 22/12/2019 στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν

Η Ε.ΡΩ. – Ενωμένη Ρωμηοσύνη Πατρών για 3η χρονιά διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων για το παιδικό  βιβλίο, με τίτλο «Στου Παραδείσου το Περιβόλι…» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

 Το φετινό διήμερο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Ρωμιό λογοτέχνη, αγιογράφο και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό Φώτη Κόντογλου (1895-1965).

Το διήμερο περιλαμβάνει έκθεση παιδικού βιβλίου από εκδοτικούς οίκους, Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια από χορωδίες όπως η «Πανύμνητος», η χορωδία «Μπελ Επόκ» του Παμμικρασιατικού, η χορωδία Νηπαγωγών Πάτρα και η Βυζαντινή παραδοσιακή χορωδία «Εμμέλεια» καθώς και παρουσίαση παιδικών βιβλίων από συγγραφείς, παράσταση Καραγκιόζη, Εργαστήρι Βυζαντινής αγιογραφίας, ζωγραφικής και κατασκευών για παιδιά,  φιλολογικό δρώμενο-παρουσίαση για τον Φ. Κόντογλου κ.α.

Το Σάββατο 21/12 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στα Ρωμαίικα Χριστούγεννα με συνοδοιπόρο τον Φώτη Κόντογλου» που την έχει επιμεληθεί η Ευγενία Κορμπάκη. Συμμετέχει το Οργανικό σύνολο Βυζαντινό Ηχόχρωμα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture