Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η «πασαρέλα» του Bombshell: Η δίμετρη Σαρλίζ «γδύθηκε» με Dior και τρέλανε κόσμο

Η «πασαρέλα» του Bombshell: Η δίμετρη Σα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κίντμαν, Θερόν, Ρόμπι αφόρητα trendy στο Λος Αντζελες, με τη δεύτερη να ξεσηκώνει τα περισσότερα φλας όντας πολύ αποκαλυπτική

Μαθήματα μόδας και  υιοθέτησης των πλέον επίκαιρων trends παρέδωσαν οι stars Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερον και Μάργκο Ρόμπι στην πρεμιέρα της φεμινιστικής ταινίας τους Bombshell στο  Regency Village Theatre του Λος Αντζελες. Οι τρεις διάσημες ηθοποιοί που συγκαταλέγονται στις ωραιότερες και κομψότερες γυναίκες του Χόλιγουντ, ντύθηκαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο: το ανδρόγυνο look του power suit, ο couture νεορομαντισμός και το sexy nineties style καθήλωσαν το κόκκινο χαλί. 

Συγκεκριμένα η 52χρονη αυστραλέζα πρωταγωνίστρια Νικόλ Κίντμαν φορούσε ασπρόμαυρο σύνολο Saint Laurent by Anthony Vaccarello, που συνδύαζε λαμπερό σακάκι, σμόκιν παντελόνι, πουκάμισο και γραβάτα. (Αν και η ωριμότερη της παρέας, μάς άρεσε περισσότερο από όλες). Η 44χρονη καλλονή Σαρλίζ Θερόν ήταν η πιο τολμηρή με μεταξωτό mini dress  Christian Dior, με τεράστιο ντεκολτέ και γυμνή πλάτη, που αναδείκνυε τη «δίμετρη» σιλουέτα της και τα υπέροχα πόδια της συγκεντρώνοντας βέβαια τα περισσότερα φλας. Η 29χρονη Μάργκο Ρόμπι, ως νέα ντίβα του εκράν, προτίμησε μια πιο αιθέρια αμφίεση, τυλιγμένη σε μοβ «πέπλα» Giambattista Valli.  

Θυμίζουμε ότι η πολυαναμενόμενη, δραματική κοινωνική ταινία «Bombshell», του Τζέι Ρόους επικεντρώνεται στο σκάνδαλο της πτώσης του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Εχει αποφέρει ήδη υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας σε Θερόν και Ρόμπι και καταφθάνει στα σινεμά μετά τα Χριστούγεννα. Εστιάζει στην πραγματική ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους εργαζόμενες του καναλιού.

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι και φαντάζει αγνώριστη με σκούρα μάτια και «πειραγμένα» χαρακτηριστικά, η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον με «μανταμέ» χτένισμα ενώ  η Ρόμπι με φυσικό παρουσιαστικό, την πιο νεαρή τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς ερμηνεύει ο Τζον Λίθγκοου. Ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ενσαρκώνει το  Ρούπερτ Μέρντοχ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View