Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η so cool Κέιτ Μπλάνσετ με Mango κοστούμι στο Λονδίνο

BeautySpy: Η so cool Κέιτ Μπλάνσετ με Ma...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επένδυσε στην τάση του «power suit» σε πρωινή της βόλτα και στον κανόνα πως μπορείς να δείχνεις υπέροχη κι ας μην ξοδέψεις πολλά

Θεωρείται μια από τις βασίλισσες του κόκκινου χαλιού. Εχει φορέσει τις ωραιότερες couture δημιουργίες των ημερών μας- με μεγάλη αδυναμία σε Armani, Gucci, Givenchy κ.α.- αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να εμφανιστεί στο δρόμο με ένα σύνολο από την οικονομική αλυσίδα ένδυσης Mango. Ο λόγος για την πολυβραβευμένη super star Κέιτ Μπλάνσετ, ένα από τα κορυφαία style icon του σύγχρονου Χόλιγουντ, η οποία εθεάθη στο Λονδίνο με μπλε κοτλέ κοστούμι Mango και λευκά loafers, πιο νεανική, χαμογελαστή και άνετη από ποτέ. Η 50χρονη ηθοποιός, ανέδειξε με το δικό της μοναδικό τρόπο τη λεγόμενη τάση του «power suit», που τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε να επιλέγουν πολλές διασημότητες.  

 Με αφετηρία την Αυστραλία, η Μπλάνσετ έχει κατακτήσει δυο Οσκαρ, τρεις Χρυσές Σφαίρες και τρία Bafta και έχει τέσσερα παιδιά με το θεατρικό συγγραφέα Αντριου Απτον. Φανατική οικολόγος, έχει επίσης ενισχύσει εκστρατείες για το μεταναστευτικό και τα γυναικεία δικαιώματα ενώ απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού των συναδέλφων της για τις υποκριτικές της επιδόσεις. Το βεστιάριό της είναι πραγματικά καταπληκτικό, καθώς τολμάει να υιοθετήσει τις πιο trendy και ακραίες προτάσεις της μόδας δίχως να δείχνουν ποτέ «ξένες» πάνω της.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View