Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάνω από 2.000 θεατές στην Περιβόλα για τον Γιώργο Νταλάρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάνω από 2.000 θεατές στην Περιβόλα για ...

Εντυπωσίασε ο λαικός ερμηνευτής με την ερμηνεία του και την αψεγάδιαστη, ζεστή φωνή του το Πατρινό κοινό

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Τετάρτη 27.11.2019 το βράδυ, το κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα στην Περιβόλα στη Πάτρα, όπου δόθηκε  η μεγάλη συναυλία με τον σπουδαίο λαικό ερμηνευτή Γιώργο Νταλάρα στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2019 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με τα έσοδα της συναυλίας πρόκειται να ενισχυθεί το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος έδειξε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος έκανε λόγο για προσέλευση περισσότερων από 2.000 θεατών ενώ στο τέλος της βραδιάς τίμησε τον Γιώργο Νταλάρα στον οποίο και προσέφερε τιμητική πλακέτα για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο Ελληνικό τραγούδι και μουσικό στερέωμα και εν γένει στον πολιτισμό καθώς και μια εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου. Επίσης ο κ.κ. Χρυσόστομος προσέφερε από μία εικόνα του Αγίου Ανδρέα και στους ερμηνευτές Μίλτο Πασχαλίδη και Ασπασία Στρατηγού που επίσης συμμετείχαν στη συναυλία. Τους τραγουδιστές πλαισίωσε & ένα θαυμάσιο μουσικό σύνολο.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στον κ. Νταλάρα & στους άλλους καλλιτέχνες, στους χορηγούς της συναυλίας και στους Πατρινούς καθώς και στους θεατές από γειτονικές πόλεις και περιοχές που έδωσαν το παρών και δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο της συναυλίας.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο 70χρονος σήμερα Γιώργος Νταλάρας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που τον καταχειροκρότησε, με την αψεγάδιαστη φωνή και ερμηνεία του. Από τις πιο ωραίες στιγμές της συναυλίας αυτής που ουσιαστικά ήταν ένα αφιέρωμα στον εκλιπόντα στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, ήταν όταν ο Γιώργος Νταλάρας ερμήνευσε το κομμάτι «Παραπονεμένα λόγια».   

Παρόντες ήσαν και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, η Αναστασία Τογιοπούλου από τον Δήμο Πατρέων, κ.α. 

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture