Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στο Δαναό 5 Δεκεμβρίου η Νύχτα Ευρωπαϊκού κινηματογράφου

Στο Δαναό 5 Δεκεμβρίου η Νύχτα Ευρωπαϊκο...

Θα προβληθεί το φιλμ “Ραντεβού στο Belle Époque” - Θα παρουσιάσουν την ταινία οι Τόνια Σωτηροπούλου και Θ. Κουτσογιαννόπουλος

Η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία υλοποιεί ήδη από το 2018 το πρόγραμμα MEDIA -  Δημιουργική Ευρώπη, διοργανώνοντας προβολές σε όλη την Ευρώπη με στόχο να φέρει κοντά του πολίτες της Ε.Ε. και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή κινηματογραφική κουλτούρα. Φέτος, η μοναδική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 σε 27 χώρες, 54 πόλεις και με κοινό που υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 14.500 άτομα!

Στην Αθήνα, ο κινηματογράφος Δαναός στους Αμπελόκηπους θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία αυτή, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 με μια ξεχωριστή πρεμιέρα.

Η νέα ταινία του Νικολά Μπεντό «Ραντεβού στο Belle Époque», επίσημη συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στην Αθήνα στο πλαίσιο της εκδήλωσης! Το έργο μας προσκαλεί να αναρωτηθούμε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε μια αγαπημένη ανάμνηση του παρελθόντος και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι κορυφαίοι Γάλλοι ηθοποιοί Ντανιέλ Ορτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ και Ντόρια Τίλλερ. Μαζί τους και η Φανί Αντάν.

O γνωστός κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καθώς και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, θα είναι στην προβολή αυτή - πρεμιέρα για να παρουσιάσουν την ταινία. Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Η ταινία όπως έχουμε γράψει, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από τη Rosebud.21 και τη Seven Films

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

H εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση του προγράμματος MEDIA – Δημιουργική Ευρώπη και σε συνεργασία με την Europa Cinemas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture