Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η έκθεση του φωτογράφου Ν. Τσακανίκα “A mountain of black stones” εγκαινιάζεται στις 2 Δεκεμβρίου 2019

Η έκθεση του φωτογράφου Ν. Τσακανίκα “A ...

Τα έσοδα από την πώληση των εκθεμάτων θα αποδοθούν στο σύλλογο "Φλόγα"

Με αφορμή την ολοκλήρωση των 20 χρόνων παρουσίας του στον χώρο, αλλά και στην Πάτρα, δημιουργήθηκε η ανάγκη στον καταξιωμένο συμπολίτη φωτογράφο Νίκο Τσακανίκα, να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο την πόλη, που όπως λέει του έχει προσφέρει πολλά.

Ο φωτογράφος Νίκος Τσακανίκας με αρωγό του τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης του με τίτλο “A mountain of black stones”, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο ῾ΣΟΦΙΤΑ῾ (Ερμού 17), με την μουσική επένδυση της βραδιάς να αναλαμβάνει ο dj Νίκος Διαμαντόπουλος, με live αυτοσχεδιασμό από την Ελίνα Μαυρίδη και πολλά άλλα.

Τα εκθέματα θα διατίθενται προς πώληση, με τα έσοδα να αποδίδονται εξ ολοκλήρου στον σύλλογο  «Φλόγα». Αξίζει να σημειωθεί πως προέρχονται από την βραβευμένη δουλειά του καλλιτέχνη “A mountain of black stones”,  τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2015 στο Beton7 Athens από την Nicole V. Watson και την Surface Area Dance Theatre.

Η νέα έκθεση του Νίκου Τσακανίκα θα παραμείνει εκτός των εγκαινίων ανοιχτή καθημερινά για το κοινό μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 18:00 έως 00:00, όπου καθημερινά Πατρινοί dj’s, μεταξύ των οποίων Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Θεόδωρος Πίγκας, Λεωνίδας Γεράνιος, Andy Es, Γιάννης Τζόβολος, Γιώργος Βερροιόπουλος, θα πλαισιώνουν με τις μουσικές τους τον χώρο.

Η έκθεση είναι μια ανάγκη επικοινωνίας με τον θεατή. Μια διαδικασία εξαγνισμού, όπου από εκεί βρίσκει μια διέξοδο στο φως…όπου από εκεί αναζητά μια χαραμάδα στην ελπίδα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture