Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Παίζεται & στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε το "Κόντρα σε Όλα"

Παίζεται & στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε...

Για τους λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων και όχι μόνο

Η ταινία «Κόντρα σε Όλα - Ford v Ferrari» του στούντιο της Fox, διάρκειας δυόμιση ωρών που περιγράφει μία αληθινή ιστορία στα 60’ς από τον κόσμο των αγώνων ταχύτητας, ξεκίνησε να παίζεται στη χώρα μας (και στην Πάτρα) από την Πέμπτη 14/11/2019.

Πρωταγωνιστούν οι πολύ γνωστοί ηθοποιοί Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ ενώ σκηνοθετεί ο Τζέιμς Μάνγκολντ.

Η ταινία θα κοντραριστεί στο Αμερικάνικο box office όπου έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15/11 με το νέο «Charlie's Angels» φιλμ καθώς και το «The Good Liar» και υπολογίζεται να έρθει 1η με εισπράξεις μεταξύ 21-30 εκατ. δολαρίων.

Η ταινία του James Mangold αφηγείται την ιστορία του Ford και την προσπάθεια της μεγάλης Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να προκαλέσει και να ανταγωνιστεί τον κολοσσό Ferrari στο Le Mans το 1966, τον παλαιότερο αγώνα σπορ αγωνιστικών αυτοκινήτων που θεσπίστηκε το 1923 στην ομώνυμη μικρή πόλη της Γαλλίας. Η ταινία προβλήθηκε ήδη στα Φεστιβάλ Telluride και Toronto, όπου έτυχε θετικής και θερμής υποδοχής ενώ και οι κριτικές είναι καλές (91% στο RottenTomatoes και 76 στο πιο απαιτητικό Metacritic).

*Η ταινία «Κόντρα σε Όλα - Le Mans '66» κυκλοφορεί σε διανομή της ODEON.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture