Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα ταινία δράσης "21 Γέφυρες" με φόντο το Μανχάταν τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

Η νέα ταινία δράσης "21 Γέφυρες&quo...

Στις ΗΠΑ κάνει πρεμιέρα στις 22/11/2019

Ο 43χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός Τσάντγουικ Μπόουζμαν (Black Panther) πρωταγωνιστεί στη νέα παραγωγή των αδερφών Άντονι και Τζο Ρούσο με τίτλο «21 Γέφυρες - 21 Bridges» που χαρακτηρίζεται ως μια μεγαλειώδης ταινία δράσης στους σκοτεινούς δρόμους του Μανχάταν.

Η ταινία «21 Γέφυρες - 21 Bridges» βγαίνει στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής στις 22 Νοεμβρίου 2019 και αναμένεται το Δεκέμβριο στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON. Θα την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του. Ο «Μαύρος Πάνθηρας» (Τσάντγουικ Μπόουζμαν ) σε μία δυνατή αστυνομική περιπέτεια από τους σκηνοθέτες και παραγωγούς του υπερεπιτυχημένου «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» που είδαμε τον περασμένο Μάιο.

Παίζουν ακόμα η Σιένα Μίλερ, ο Τέιλορ Κιτς και ο Τζέι Κέι Σίμονς.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture