Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μi-Ro: Κέρδισαν ξανά τις ελληνίδες style icons με το couture show τους στην Αθήνα

Μi-Ro: Κέρδισαν ξανά τις ελληνίδες style...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τάμτα, Βανδή, Ζυγούλη, Αλιμόνου κ.α. έσπευσαν το βράδυ της Κυριακής στη Σχολή Καλών Τεχνών, ντυμένες βέβαια από τους σχεδιαστές

Εντυπωσίασε, καταχειροκροτήθηκε και συγκέντρωσε και πάλι στη front row τα εγχώρια style icons η επίδειξη του σχεδιαστικού ντουέτου των Mi- Ro. Οι σχεδιαστές Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, που είναι αγαπημένοι των πιο λαμπερών εκπροσώπων της ελληνικής σοουμπιζ διαθέτουν ένα brand που αφομοιώνει γόνιμα ό,τι συμβαίνει στη διεθνή σκηνή της μόδας, πιάνοντας τον παλμό της εποχής. Στους χώρους της Σχολής Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής παρουσίασαν την couture σειρά του φετινού χειμώνα "Passage of Time" ως μια δική τους πρόταση σύγχρονης κομψότητας. Το show δόθηκε στο πλαίσιο της 26ης Athens Xclusive Designers Week και στο φόντο της πασαρέλας ήταν τοποθετημένες σκουπιδοσακούλες.

Τάμτα, Κάτια Ζυγούλη, Δέσποινα Βανδή, Τζίνα Αλιμόνου, Ντέμυ, Κατερίνα Καινούριου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τόνια Σωτηροπούλου κ.α. ενθουσιάστηκαν με το new vintage συνδυασμό glam rock και ρομαντισμού.  Mπροκάρ υφάσματα, ταφτάδες με βαμβακερά πουκάμισα, tailoring γραμμές και αχνές μουσελίνες, κεντημένες δαντέλες και tweed υφάσματα, εβαζέ διακυμάνσεις εμπνευσμένες από πορτρέτα του Boldini καθώς και 50s κρινολίνα συγκροτούσαν μια πλουραλιστική συλλογή. Εμπνευση . το αιώνιο ερωτικό παιχνίδι της θηλυκότητας με το  ανδρόγυνο ύφος. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View