Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Φτάνει 14 Νοεμβρίου στη χώρα μας η γιορτινή ρομαντική κομεντί "Last Christmas"

Φτάνει 14 Νοεμβρίου στη χώρα μας η γιορτ...

Παίζουν οι Εμίλια Κλαρκ και Χένρι Γκόλντινγκ - Θα την δούμε και στην Πάτρα

Στο πνεύμα των ημερών που έρχονται, κυκλοφορεί το σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ και έρχεται και στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου 2019 σε διανομή της Tulip, η ταινία του στούντιο Universal, “Last Christmas”. Έχοντας μόλις μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και εορταστική διάθεση, έρχεται η τρυφερή αυτή ρομαντική κομεντί, σε σενάριο της μοναδικής στο είδος της και βραβευμένης με Όσκαρ Έμα Τόμσον.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το γιορτινό Λονδίνο υπό τους ήχους των μεγάλων επιτυχιών του αξέχαστου Βρετανοκύπριου Τζορτζ Μάικλ, σε μια ιστορία χριστουγεννιάτικου ρομαντισμού και αληθινού έρωτα, με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλάρκ του δημοφιλέστατου «Game of Thrones».

Φυσικά στο φιλμ σε σκηνοθεσία Πολ Φιγκ, όπου παίζουν και οι Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο, ακούγεται και η ομώνυμη κλασική επιτυχία του τίτλου, μαζί με ένα ολοκαίνουριο ακυκλοφόρητο τραγούδι του θρυλικού καλλιτέχνη της pop Τζορτζ Μάικλ που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016!

Η Κέιτ (Εμίλια Κλάρκ) βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της - μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι ποπ σταρ, αλλά την έχει παραμελήσει.

Ο Τομ (στο ρόλο ο 32χρονος Αγγλομαλαισιανός ηθοποιός Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου... και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλ, πρέπει να έχεις πίστη (Faith).

Η δύναμη της ιστορίας κρύβεται στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit.

Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ & στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture