Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται η συνέχεια του "Frozen - Ψυχρά κι Ανάποδα" της Ντίσνει

Έρχεται η συνέχεια του "Frozen - Ψυ...

Στις ΗΠΑ βγαίνει το σαββατοκύριακο της Ημέρας των Ευχαριστιών, στις 22/11 και λίγο μετά στην χώρα μας

Μία από τις πλέον αναμενόμενες παιδικές εορτές της περιόδου των ερχόμενων Χριστουγέννων είναι αναμφίβολα το «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ - Frozen II» της Disney που είναι η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου 1ου φιλμ του 2013. Η νέα ταινία ψηφιακού animation με ήρωες και πάλι την Έλσα με τις μαγικές δυνάμεις και τον χιονάνθρωπο Όλαφ θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2019 ευελπιστώντας να αξιοποιήσει και την μεγάλη αργία και γιορτή στις ΗΠΑ, των Ευχαριστιών, το γνωστό Thanksgiving.

Το σίκουελ - sequel του “Frozen” σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Variety, αναμένεται στην πρεμιέρα του να σαρώσει φτάνοντας τα 100 εκατ. δολάρια. Βέβαια θα έχει ανταγωνισμό καθώς το ίδιο φορτωμένο σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ και άλλες αξιόλογες ταινίες ανάμεσα τους το “A Beautiful Day in the Neighborhood” της Μάριελ Χέλερ με τον Τομ Χανκς να ακούγεται ότι μπορεί να φτάσει στα Όσκαρ και το δραματικό φιλμ “21 Bridges” σε σκηνοθεσία Brian kirk με τον Τσάντγουικ Μπόζμαν του «Μαύρου Πάνθηρα».

Επιστρέφοντας στο «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ», η σκηνοθεσία είναι των Κρις Μπακ και Τζένιφερ Λι ενώ σύμφωνα με το σενάριο, η Έλσα μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και το Σβεν, θα ξεκινήσουν ένα επικίνδυνο, αλλά εκπληκτικό ταξίδι για μία άγνωστη τοποθεσία απ’ όπου η Έλσα αντλεί τις μαγικές της ικανότητες, προκειμένου να γίνει πιο δυνατή και να σώσει το όμορφο βασίλειο της. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια.

H 1η ταινία που είχαν επίσης σκηνοθετήσει οι Chris Buck και Jennifer Lee, είχε κάνει τις απίστευτες εισπράξεις του 1 δις 276 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα το «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» θα κάνει πρεμιέρα στις 28/11 σε διανομή της Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture