Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Εμίλια Κλαρκ ανοίγει το δρόμο στην παγιέτα των γιορτών με Valentino

BeautySpy: Η Εμίλια Κλαρκ ανοίγει το δρό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αστραφτερή μοβ τουαλέτα για τη γλυκιά βρετανίδα ηθοποιό με αφορμή το red carpet της ταινίας «Last Christmas»

Όταν ένα ρούχο είναι ολοκέντητο από χάντρες και παγιέτες, αρκεί το πλέον απλό πατρόν για να εντυπωσιάσουμε. Μια τέτοια «συνταγή», ιδανική και αξεπέραστη και για τα Χριστούγεννα που καταφθάνουν, υιοθέτησε η 33χρονη βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ με το κουκλίστικο πρόσωπο, επιλέγοντας μια απαστράπτουσα μάξι τουαλέτα με λεπτά τιραντάκια για την πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί «Last Christmas» στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για φόρεμα από την εαρινή collection του οίκου Valentino για την επόμενη άνοιξη, το οποίο και ξεσήκωσε τα φλας λόγω χρώματος και λάμψης.

 

Η Εμίλια Κλαρκ το συνδύασε με λιτά πέδιλα και σκουλαρίκια στον ίδιο τόνο, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά, εντελώς ίσια. Στο φιλμ υποδύεται μια κοπέλα που κάνει συνεχώς λάθη στη ζωή της, ώσπου γνωρίζει έναν μοιραίο άνδρα στην καινούρια της δουλειά. Με συμπρωταγωνιστή τον Χένρι Γκόλιντινγκ, η ταινία βγαίνει  στα ευρωπαικά σινεμά μέσα Νοεμβρίου. Συν- σεναριογράφος είναι η Εμμα Τόμσον, η οποία παίζει κιόλας και σκηνοθέτης ο Πολ Φέιγκ.

Η Κλαρκ έχει «ανεβασμένες μετοχές» ζήτησης και αναγνωρισιμότητας μετά τον πολύκροτο τελευταίο κύκλο του Game of Thrones Είναι πια μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της tv, ενώ έχει επίσης παίξει στο σινεμά στο ρομάντζο «Me before you» και στο τελευταίο «Star Wars». Στο Broadway τόλμησε το «Breakfast at Tiffany’s» ως διάδοχος της Οντρει Χέμπορν. Eίναι μούσα στις καμπάνιες των Dolce e Gabbana.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View