Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λετίσια της Ισπανίας: Απελευθερωμένη στυλιστικά τόλμησε μπούστο με φτερά και seventies floral!

Λετίσια της Ισπανίας: Απελευθερωμένη στυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείχνει λιγότερο τυπική στο ντύσιμό της, η βασίλισσα χάρη στα αναπάντεχα ρούχα που διάλεξε σε Οβιέντο και Τόκυο

Ολοένα εξελίσσει το ντύσιμό της η 46χρονη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και οι δυο τελευταίες της εμφανίσεις θεωρήθηκαν πραγματικά τολμηρές και λιγότερο τυπικές και αυστηρές συγκριτικά με παλαιότερες επιλογές της. Καταρχήν πραγματικά αιφνιδίασε τον κόσμο στον Καθεδρικό Ναό της πόλης Οβιέντο, σε κονσέρτο για τα βραβεία της πριγκίπισσας Αστούρια φορώντας ένα στράπλες μπούστο με φτερά. Hταν ένα «κορσές» του ισπανικού label The 2nd Skin Co, που συνδύασε με στενό, κομψό παντελόνι και εντυπωσιακά σκουλαρίκια De Grisofono.Το «γυμνό» της περιβολής και το νεανικό trend των φτερών απέφεραν μια εικόνα που δεν συνηθίζεται στους βασιλικούς κύκλους.

Η Λετίσια όμως ξεχώρισε και στο Τόκυο με εμπριμέ μάξι με seventies άνθη του επίσης ισπανικού οίκου Matilde Cano, στολίζοντας το κεφάλι της με παραδοσιακό καπέλο ή τιάρα, αλλά με μια μοντέρνα ροζ στέκα της Nana Gomar. Απέφυγε δηλαδή δαντέλες και παστέλ, μεγαλοπρεπή μεταξωτά που συνηθίζουν οι κυρίες σε τέτοιες περιστάσεις. Κατά τους fashion experts λοιπόν, η βασίλίσσα δείχνει τελευταία πολύ πιο απελευθερωμένη στυλιστικά.  

Η Ιαπωνία θεωρείται η παλαιότερη αυτοκρατορία του κόσμου και ο 126ος  μονάρχης Ναρουχίτο, πρωτότοκος γιος του πρώην αυτοκράτορα Ακιχίτο,  γιορτάζει τη νέα εποχή «της αρμονίας- Reiwa» και την τελετή της ενθρόνισής του με μεγάλη επισημότητα, πλαισιωμένος από αρχηγούς κρατών, πολιτικούς και γαλαζοαίματους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την παράδοση ανακηρύσσεται «ουράνιος κυρίαρχος στο θρόνο των Χρυσανθέμων». Ανάμεσα σε εκπροσώπους των βασιλικών οικογενειών Βρετανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Μονακό πάντως, ήταν πάντως η Ισπανία που προσέλκυσε τα περισσότερα φλας λόγω Λετίσια. Πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, η Λετίσια προέρχεται από τη μεσοαστική τάξη. Ο γάμος της το 2004 με τον πρίγκιπα Φίλιππο, νυν βασιλιά της Ισπανίας, δημιούργησε μεγάλο «θόρυβο». Νωρίτερα είχε παντρευτεί έναν συγγραφέα. Στις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει συχνά οικονoμικά ρούχα όπως Zara, Mango, Asos και παπούτσια Steve Madden, αλλά και επιφανή ισπανικά luxury brands.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View