Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στις 7/12 το 5ο TEDxPatras με θέμα "Αβεβαιότητα"

Στις 7/12 το 5ο TEDxPatras με θέμα "...

Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 15 ομιλητές & θα γίνουν 4 performances

Το TEDxPatras επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο.

Το 5ο κατά σειρά TEDxPatras επιστρέφει και αυτή τη φορά πιο διευρυμένο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019. Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην πόλη της Πάτρας έρχεται με ανατρεπτικές ιδέες, συγκινητικές αφηγήσεις και αληθινές ιστορίες χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότεροι από 15 ομιλητές, 4 performances και μοναδικά workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν την εκδήλωση. Το κεντρικό θέμα του φετινού TEDxPatras είναι η «Αβεβαιότητα/Uncertainty». Το TEDxPatras 2019 προσκαλεί ομιλητές να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες σχετικά με την πορεία που χαράζουμε σε συνθήκες αβεβαιότητας, το θάρρος που χρειάζεται να επιδείξουμε, τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, τις ευθύνες που απαιτείται να αναλάβουμε και τον τρόπο που μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον.

Στη σκηνή του TEDxPatras θα παρευρεθούν και φέτος σπουδαίοι ομιλητές μεταφέροντας ιδέες και οράματα για να εμπνεύσουν, να προβληματίσουν και να μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την έννοια της δικής μας «αβεβαιότητας». Η εκδήλωση θα είναι ξανά μία ολοήμερη εμπειρία για όσους την παρακολουθήσουν, θα περιέχει «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν» και παράπλευρες εκδηλώσεις (εργαστήρια, διαδραστικά, εκθέματα, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες κ.λπ.). Η κράτηση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Περισσότερα στην διεύθυνση: http://tedxpatras.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture