Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

TEDxPatras 2019: Μια στάση στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών  

TEDxPatras 2019: Μια στάση στο Επιστημον...

Η ομάδα συνεχίζει τις προετοιμασίες για το μεγάλο event, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Επτά εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι το TEDxPatras 2019 και η οργανωτική ομάδα ακολουθεί  να σχεδιάζει τις δράσεις που θα γεμίσουν μια ολόκληρη μέρα με αξέχαστες στιγμές, ερεθίσματα έμπνευσης και καινοτόμες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση της Core Team, αυτή τη φορά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών «καταστρώνοντας» τις λεπτομέρειες για τη φετινή εμπειρία. Από τους προσκεκλημένους ομιλητές έως τις εκπλήξεις του φετινού event.

Μπορεί το φετινό θέμα του TEDxPatras 2019 να είναι η «Αβεβαιότητα», όμως θεωρείται βέβαιο ότι το Σάββατο  7 Δεκεμβρίου το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα υποδεχθεί το κοινό για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι η κράτηση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες, μάλιστα, κάνουν πρώτοι την αγορά του εισιτηρίου τους, θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους με μια αισθητά οικονομικότερη τιμή. Το πλήθος των early bird εισιτηρίων είναι περιορισμένο, γι' αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φετινό TEDxPatras, μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους στον σύνδεσμο εδώ.

Σχετικά με το φετινό θέμα:

Το TEDxPatras 2019 προσκαλεί ομιλητές να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες σχετικά με την πορεία που χαράζουμε σε συνθήκες αβεβαιότητας, το θάρρος που χρειάζεται να επιδείξουμε, τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, τις ευθύνες που απαιτείται να αναλάβουμε και τον τρόπο που μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον.

Δεν πρόκειται μόνο για επιτυχημένες ιστορίες και ολοκληρωμένα έργα αλλά για το πώς ο νους, η καρδιά και ο χαρακτήρας μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε ένα πρόβλημα. Να μας υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουμε, διασχίζοντας την κοιλάδα της αβεβαιότητας, τον τρόπο να προχωράμε.

Μόνο παραμένοντας ανοικτοί σε νέες εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις μπορούμε να γίνουμε πραγματικά σοφότεροι και πιο θαρραλέοι. Σε έναν κόσμο που η αβεβαιότητα μοιάζει να γίνεται ο κανόνας, μήπως η λύση είναι να κατανοήσουμε αυτά για τα οποία επιθυμούμε να είμαστε βέβαιοι, ώστε να ανοικτούμε με ασφάλεια σε κάθε άγνωστη θάλασσα που θα απλωθεί μπροστά μας;

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ανακοινώσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις